lv
Wd8QQQs39AlYGGwb51S2tRzFvgakP9kpniB1SW0S
1658813

Valsts svētkos Rīgas sabiedriskais transports būs bez maksas

Valsts svētkos Rīgas sabiedriskais transports būs bez maksas

Latvijas neatkarības atjaunošanas dienā 4.maijā Rīgas pilsētas sabiedriskais transports būs bez maksas, informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševiča Feldmane.

Šajā dienā pasažieriem e-talonā vai koda biļetes lietotnē iegādātās biļetes nav jāreģistrē.

4.maijā autobusi, trolejbusi un tramvaji kursēs pēc brīvdienu kustības grafika.

Svētku dienā par automašīnas novietošanu "Rīgas satiksmes" apsaimniekotajās stāvvietās ielu malās nebūs jāmaksā, bet klientu centri šajā dienā nestrādās.

Savukārt piektdien, 5.maijā, darbdiena pārcelta uz sestdienu un tā būs brīvdiena, līdz ar to klientu centri un autostāvvietas darbosies kā sestdienā, bet sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu grafika.

Organizēs latviešu valodas kursus ukraiņiem, finansējums - 4 miljoni eiro

Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) izsludinājis 4 miljonus eiro vērtu konkursu par latviešu valodas mācību nodrošināšanu Ukrainas iedzīvotājiem, informēja SIF pārstāve Ilze Sarkanābola.

Atsaucoties uz lielo Ukrainas iedzīvotāju pieprasījumu apgūt latv...

Būvniecības un transporta karteļi nobāl - gūti pierādījumi kam daudz apjomīgākam

Atklātībā nonākušas ziņas par jaunu Konkurences padomes atklātu karteli – šoreiz ceļu būves nozarē, vēsta prtāls pietiek.com.

„Latvijā konstatēts vēl viens kartelis - ceļu būvē. Par to šodien Saeimas Tautsaimniecības komisijas deputātus informēja ceļu ...

Jaunais Ukrainas vēstnieks un Rīgas skolēni pavadīs uz fronti humāno konvoju

Trešdien, 3.maijā, plkst.12 Rīgā, laukumā pie Kongresu nama jaunais Ukrainas vēstnieks Latvijā Anatolijs Kucevols pavadīs uz Kijivu humāno konvoju, ko ir noorganizējusi Latvijā dzīvojošo ukraiņu biedrību konfederācija "Viche".

Kā informēja organizācijā...



Komentāri