lv
yPis9dxqgzJAi0LHHekdvS67syGehNvqkXJYKIAv
1656571

Virslīgas otrais aplis sākas ar Super Nova un Auda komandu dueli

Virslīgas otrais aplis sākas ar Super Nova un Auda komandu dueli

Šodien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas otrais aplis sāksies ar desmitās kārtas maču starp Salaspils "Super Nova" un "Auda" komandām.

Mačs Salaspils stadionā sāksies plkst.18, tiešraidē to pārraidot kanālam TV4.

"Super Nova" komandai šobrīd ir trīs zaudējumu sērija, kurā iekrāta vārtu bilance 4:11, tiesa, neveiksmes piedzīvotas pret pirmo trīs pozīciju vienībām. Neveiksmīgs nogriezni bija arī "Audas" komandai, kas nespēja uzvarēt sešos mačos pēc kārtas, taču pirmā apļa noslēgumā izdevās ar 2:0 uzveikt "Daugavpili".

Pirmajā aplī abu komandu savstarpējā spēlē meistarsacīkšu ievadā ar 2:0 uzvarēja "Auda".

Trešdien "Liepāja" mājās uzņems "Metta" komandu un "Daugavpils" savā laukumā cīnīsies ar "Tukums 2000"/"Telms", bet ceturtdien Rīgā būs RFS un "Valmieras" duelis, kā arī sezonas pirmajā spēlē uz dabīgā seguma laukuma "Jelgava" savu līdzjutēju priekšā spēkosies ar līderi "Riga".

Turnīra tabulas augšgalā ar 23 punktiem deviņās spēlēs ir "Riga", otro vietu ar 19 punktiem deviņās cīņās ieņem RFS, 16 punkti ir "Liepājai", bet 14 - "Valmierai". 12 punkti deviņas spēlēs ir "Auda", 11 punkti deviņās cīņās ir "Jelgavai", desmit punktus astoņās spēlēs sakrājusi "Metta", bet septiņi punkti deviņās spēlēs ir "Tukums 2000"/"Telms" komandai. Sešus punktus deviņos mačos iekrājusi Salaspils "Super Nova" deviņās cīņās, bet "Daugavpils" deviņos dueļos tikusi pie pieciem punktiem.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, kamēr Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

Sākusies darbu pieteikšana Latvijas Arhitektūras gada balvai 2023

Latvijas Arhitektu savienība no šodienas līdz 22.jūnijam aicina pieteikt darbus 2023.gada Latvijas Arhitektūras gada balvai - ikgadējam konkursam ar mērķi apzināt un popularizēt Latvijas arhitektūras sasniegumus un stimulēt augstvērtīgas arhitektūras a...

Skujiņa un Liepiņa komandas biedram Čikonem Covid-19, nestartēs Giro d'Italia

Latvijas riteņbraucēju Toma Skujiņa un Emīla Liepiņa komandas biedram Džūlio Čikonem saslimšana ar Covid-19 liegs dalību šī gada "Giro d'Italia" velobraucienā, ziņo "Trek - Segafredo" vienība.

Inficēšanās ar Covid-19 28 gadus vecajam itālim tika konstat...

Kā uzņēmēji vērtē Latvijas ekonomisko situāciju?

Uzņēmēji Latvijā ir vairāk satraukti par ekonomisko situāciju valstī nekā Lietuvā un Igaunijā, kur Latvijā 14% uzņēmēju ekonomisko situāciju vērtē kā sliktu, kamēr Lietuvā un Igaunijā katrā 2% uzņēmēju valsts ekonomisko stāvokli vērtē kā sliktu, liecin...



Komentāri