lv
nlCy0fhlC6DivmSUtP2aNK46tfabPHUkOemYu1Lh
1655740

Skujiņa un Liepiņa komandas biedram Čikonem Covid-19, nestartēs Giro d'Italia

Skujiņa un Liepiņa komandas biedram Čikonem Covid-19, nestartēs Giro d'Italia

Latvijas riteņbraucēju Toma Skujiņa un Emīla Liepiņa komandas biedram Džūlio Čikonem saslimšana ar Covid-19 liegs dalību šī gada "Giro d'Italia" velobraucienā, ziņo "Trek - Segafredo" vienība.

Inficēšanās ar Covid-19 28 gadus vecajam itālim tika konstatēta pagājušajā nedēļā un nelieli saslimšanas simptomi liedza viņam pienācīgi sagatavoties dzimtenē gaidāmajā prestižajā tūrē.

"Man ir jāklausa savam ķermenim, jāatveseļojas pēc iespējas labāk, jo sezona ir gara un risks to apdraudēt būtu pārāk liels," teica Čikone.

Kalnu speciālists Čikone Itālijas tūrē uzvarējis trīs posmos un 2019.gadā bija pirmais "kalnu karaļa" vērtējumā. Tajā pat gadā viņš pāris "Tour de France" posmus brauca kopvērtējuma līdera dzeltenajā kreklā.

Šogad martā vienā no Katalonijas daudzdienu kalnu posmiem Čikone uzveica Primožu Rogliču un Remko Evenepūlu.

Prestižais daudzdienu velobrauciens sāksies sestdien un noslēgsies 28.maijā ar finišu Romā. "Trek - Segafredo" astoņu riteņbraucēju sastāvu plāno paziņot otrdien, provizoriskajā dalībnieku sarakstā ir arī Skujiņš.

Kā uzņēmēji vērtē Latvijas ekonomisko situāciju?

Uzņēmēji Latvijā ir vairāk satraukti par ekonomisko situāciju valstī nekā Lietuvā un Igaunijā, kur Latvijā 14% uzņēmēju ekonomisko situāciju vērtē kā sliktu, kamēr Lietuvā un Igaunijā katrā 2% uzņēmēju valsts ekonomisko stāvokli vērtē kā sliktu, liecin...

Progresīvie vēlas zināt kā IZM samazina vardarbību bērnu un jauniešu sportā

Saeimas "Progresīvo" frakcija aicina Izglītības un zinātnes ministriju (IZM) skaidrot, kādus soļus tā ir spērusi vardarbības mazināšanai bērnu un jauniešu sportā.

Nesen publiski izskanēja informācija, ka basketbola trenera Andra Steļmaha darbā esot fiks...

Daudzviet pasaulē notiek 1. maija mītiņi

Strādājošie un aktīvisti daudzviet pasaulē pirmdien atzīmē 1.maija Darba svētkus ar mītiņiem, kuros aicina palielināt algas, samazināt darba laiku un uzlabot darba apstākļus.

Francijā arodbiedrības plāno plašas demonstrācijas, lai protestētu pret prezi...



Komentāri