lv
FgHVyFLm3HEpX2kixHzfSHEEFiBhrwye2mFLX3tS
1650443

Spiegošanā apsūdzēto Ādamsonu pratina par maksājumiem meitai un braucieniem uz pirti Maskavā

Spiegošanā apsūdzēto Ādamsonu pratina par maksājumiem meitai un braucieniem uz pirti Maskavā
Spiegošanā apsūdzētā bijušā Saeimas deputāta Jāņa Ādamsona tiesas prāvā politiķim šonedēļ nācās taisnoties par naudas pārskaitījumiem viņa meitai, ko prokurors uzskata par Krievijas maksājumiem politiķim. Tāpat Ādamsonam uzdeva jautājumus par vizītēm Maskavā, kuru laikā viņš ticies ar personām, kuru identitāti nav iespējams pārbaudīt, jo politiķis atteicās tiesai nosaukt viņu pilnos vārdus, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "De facto". Apsūdzība uzskata, ka Ādamsons piegādājis informāciju konkrēti Krievijas Federālajam drošības dienestam.
LU vidusskolēniem sniegs padomus kā gatavoties centralizētajiem eksāmeniem

Latvijas Universitāte (LU) 9.maijā vidusskolēniem sniegs padomus par sagatavošanos centralizēto eksāmenu periodam, informēja universitātē.

Koncentrētās lekcijās LU mācībspēki un Valsts izglītības satura centra eksperti palīdzēt sagatavoties matemātikas,...

Jēkabpils slepkavība: Ne policija, ne prokuratūra nebija dzirdējuši par Rusiņu

Jēkabpils pusē pēc ilgstošas vajāšanas galu galā nežēlīgi noslepkavotā sieviete jau pirms vairākiem mēnešiem bija atzinusi, ka no policijas gaidīt palīdzību neesot vērts, jo tā esot bezspēcīga pret viņas bijušo dzīvesbiedru, tagad par slepkavību meklēš...

Grupa motociklistu pārgalvīgi šķērsojuši pārbrauktuvi Ogrē - policija pārbauda

Valsts policija (VP) veiks pārbaudi par vairāku desmitu motociklistu pārgalvīgu rīcību, šķērsojot dzelzceļa pārbrauktuvi Ogrē pie aizliedzošā signāla, pauda Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska.

Pārbaude tiks ...



Komentāri