lv
JcKfJ5FLG32oEyl7jvgzbYM8dIj3LOHunFnPwhKN
1647883

Aicina ukraiņus iepazīt Rīgu īpašā veloekskursijā

Aicina ukraiņus iepazīt Rīgu īpašā veloekskursijā

Šodien notiks ekskursija ar velosipēdiem pa Rīgu, kurā aicināti piedalīties ukraiņi, lai labāk iepazītu Latvijas galvaspilsētu, informēja" apvienība "Pilsēta cilvēkiem"

Tikšanās paredzēta plkst.13 "Velostacijā" Puškina ielā 11.

Ekskursijas vadītājs parādīs pilsētu no savas kā pilsētvides aktīvista perspektīvas. Plānots nesteidzīgā gaitā apskatīt pilsētas centru, pa ceļam uzņemot fotogrāfijas un ieturot dzērienu un uzkodu pauzi pie "Narvesen".

Brauciens noslēgsies Vecrīgā.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam jāvelk ķiveres. Dalībnieki, kuriem nav sava velosipēda, varēs lietot "Nextbike" velosipēdus.

Ja dalībniekam nav sava velosipēda vai ķiveres bērnam, lūgums paziņot par to biedrībai iepriekš, rakstot uz "info@pilsetacilvekiem.lv".

Noskaidroti Latvijas izlases pretinieki Pasaules kausā

Latvijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa finālturnīra apakšgrupā tiksies ar Kanādas, Francijas un Libānas basketbolistiem, sestdien tika noskaidrots izlozē Filipīnu galvaspilsētā Manilā.

32 Pasaules kausam kvalificējušās valstsvienības pirms iz...

Bijušie Latvijas izlases spēlētāji uzveic Saeimas hokejistus (+FOTO)

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) un bijušo Latvijas izlases spēlētāju komanda sestdien ''Arēnā Rīga'' draudzības spēlē pieveica Saeimas hokeja komandu.

LHF un bijušo Latvijas izlases spēlētāju komanda bija pārāka ar 14:6 (4:2, 8:0, 2:4).

Četrus vārtus ...

LZP: Jābūt konkrētiem atbildīgajiem par sievietes slepkavību Jēkabpilī

Latvijas Zaļās partijas (LZP) politiķi uzsver, ka jābūt konkrētiem atbildīgajiem par to, ka tika pieļauta bijušā dzīvesbiedra ilgstoši vajātās sievietes noslepkavošana Jēkabpils novadā.

LZP kongresā Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršan...



Komentāri