lv
l3kw311cdGOQ7zpAeDynukrhjXa0hmGWZVq3QCsw
1646805

Aprīlis noslēgsies ar saulainu dienu

Aprīlis noslēgsies ar saulainu dienu

Svētdienas naktī Latvijas lielākajā daļā līs, bet diena būs visai saulaina, prognozē sinoptiķi.

Lietus no valsts rietumiem nakts gaitā pārvietosies uz austrumiem, Kurzemē debesis noskaidrosies. Latgales austrumos nokrišņi sāksies tikai svētdienas rītā.

Naktī dienvidu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 9-14 metriem sekundē, Kurzemē pūtīs lēnāks rietumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra būs +2..+7 grādi.

Aprīļa pēdējā dienā valsts lielākajā daļā nav gaidāmi nokrišņi un saule mīsies ar mākoņiem. Mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 9-14 metriem sekundē. Gaiss iesils līdz +7..+14 grādiem.

Rīgā naktī līs, svētdienas rītā laiks skaidrosies, dienā sauli brīžiem aizsegs mākoņi un nokrišņi vairs nav gaidāmi. Naktī gaidāmas dienvidu vēja brāzmas, dienā - rietumu vēja brāzmas līdz 13 metriem sekundē. Gaisa temperatūra būs +7 grādi agrā rītā un +12 grādi dienas vidū, bet pilsētas ziemeļos nekļūs siltāks par +10 grādiem.

Līdaka norāda, uz cik vietām EP vēlēšanās cer Apvienotais saraksts

"Apvienotais saraksts" cer uz vienu vai divām vietām Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās, sestdien AS veidojošās Latvijas Zaļās partijas (LZP) kongresā sacīja Saeimas deputāts, LZP domes priekšsēdētājs Ingmārs Līdaka.

Viņš norādīja, ka 2024.gadā gaidāmās ...

Ir laiks optimismam? Latvijas izlase sagrauj Šveici

Pēdējā pārbaudes spēlē savā laukumā pirms pasaules čempionāta Latvijas hokeja izlase pārliecinoši ar 5:1 pieveica Šveici, raksta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Tādējādi Latvija revanšējās par dienu iepriekš piedzīvoto zaudējumu (3:5).

Atšķirībā no pi...

Mērķis – Milāna. Latviešu skeletoniste olimpiskos sapņus īstenos zem Igaunijas karoga
Pagājušajā rudenī negaidīta bija ziņa, ka viena no labākajām Latvijas skeletonistēm Dārta Zunte izvēlējusies sacensībās turpmāk pārstāvēt Igauniju. Lēmums neesot bijis viegls, taču igauņi piedāvājuši skaidrību par nākotni un uzņēmuši latvieti atplestām...


Komentāri