lv
OWDUhBQQNAg9wRtjT6aAigV7YVotS2IngGBEoUVN
1636185

Babkina samet gandrīz ceturtdaļu punktu un kļūst par Izraēlas čempioni

Babkina samet gandrīz ceturtdaļu punktu un kļūst par Izraēlas čempioni

Latvijas basketboliste Elīna Babkina ceturtdien guva 14 punktus Izraēlas čempionāta finālsērijas piektajā mačā, viņas pārstāvētā Ramlas "Elitzur" basketbolistēm izbraukumā kļūstot par valsts čempionēm.

"Elitzur" viesos pieveica Ašdodas "Maccabi" ar 62:54 (12:9, 19:16, 15:17, 16:12), sērijā līdz trim uzvarām svinot panākumu ar 3-2.

Babkina laukumā atradās no pirmās līdz pēdējai sekundei, realizējot divus no pieciem divpunktu un divus no pieciem trīspunktu metieniem, kā arī četrus no sešiem soda metieniem. Latvietes rēķinā bija arī četras atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, efektivitātes koeficients 11 un +/- rādītājs +8.

Čempionēm 19 punktus guva, kā arī 13 atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles sakrāja Šakira Ostina, bet 14 punktus un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Alisa Berona.

Mājiniecēm 20 punkti un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Natiša Heidemane, bet 17 punktus guva Šetori Volkere-Kimbro.

"Elitzur" pretinieci "Maccabi" sezonas pirmajā pusē pārstāvēja Ilze Jākobsone.

Informēs par Dziesmu un Deju svētku biļešu pārdošanu

Latvijas Nacionālajā kultūras centrā (LNKC) 2.maijā plkst.13 notiks preses konference par XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku biļešu pārdošanu, informēja LNKC pārstāve Linda Ertmane.

Preses konferencē piedalīsies XXVII Vispārējo latvieš...

Vācijā džezam veltītā izstādē pārstāvēta arī Latvija

Džezam veltītā izstādē "Jazzahead!" Brēmenē, Vācijā šonedēļ ir pārstāvēta arī Latvija, informēja Latvijas pārstāve un projekta vadītāja Aleksandra Line.

Ik pavasari pasaules lielākais džezam veltītais gadatirgus "Jazzahead!" pulcē nozares pārstāvjus no ...

Pamestas muižas, baznīcas un pilsētas. Ievērojami, bet ne uzreiz pamanāmi apskates objekti
Latvija ir bagāta ar skaistu dabu un vairākiem interesantiem apskates objektiem, kas vilina gan mūs pašus, gan viesus no ārzemēm. Tomēr daudzas vietas gadu gaitā zaudējušas savu godību un klusi zūd krūmājos un mežvīteņos, lēnām drūp aizmirstībā. Es pat...


Komentāri