lv
dZ2Q66R74aSGuPbAZjjOVA48oyM0imBQHJlNDCRg
1631930

Kā Latvijas reklāmas tirgu grauž globālie milži – 'Facebook' un 'Google'

Kā Latvijas reklāmas tirgu grauž globālie milži – 'Facebook' un 'Google'
Latvijas reklāmdevēji tērē aizvien lielākas naudas summas reklāmām globālajās platformās – "Facebook", "Google" un citās. Kā tas ietekmē Latvijas reklāmas tirgu un vietējo mediju ieņēmumus no reklāmām, par to žurnālists Andris Auzāns izjautāja Latvijas Reklāmas asociācijas valdes priekšsēdētāju Baibu Liepiņu un digitālās reklāmas uzņēmuma "Httpool" Baltijas valstu reģionālo direktoru Arni Ozolu.
Latvija piedalās grāmatu tirgū Leipcigā; balvai nominēts Skujiņa romāna tulkojums
Laikā no 27. līdz 30. aprīlim Vācijā norisinās starptautiskais Leipcigas grāmatu tirgus (Leipziger Buchmesse), kurā ar nacionālo stendu un pasākumu programmu piedalās arī Latvija, informēja stenda pārstāvji.
Īpašo bērnu vecākiem svarīga ir savlaicīga informācijas saņemšana

Īpašo bērnu vecākiem svarīga ir savlaicīga informācijas saņemšana par pakalpojumu iespējām, kā arī tas, lai pakalpojumi tiktu saņemti laikus, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Latvijas Autisma apvienības vadītāja Līga Bērzi...

Organizatori: Salīdzinot ar 2022.gadu, aktivitāte Lielajā talkā ir pieaugusi

Šogad Lielajā talkā aktivitāte ir pieaugusi - ja pagājušajā gadā Lielajā talkā bija reģistrētas 1214 talkošanas vietas, tad 2023.gadā to skaits sasniedza 1331, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Jana Kralliša.

Lielajā talkā kopumā šogad...



Komentāri