lv
sQNrX2wZlUkDImrxTWExYec7c2W6eRQD6Vu0110u
1630526

Ceturtdien starp mākoņiem spīdēs saule

Ceturtdien starp mākoņiem spīdēs saule

Ceturtdien mākoņi daļēji segs Latvijas debesis, mākoņaināks laiks saglabāsies valsts austrumos, prognozē sinoptiķi.

Vietām gaidāmi īslaicīgi nokrišņi. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu vējš, Kurzemē un Zemgalē tas brāzmās pastiprināsies līdz 10-14 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +7..+12 grādiem.

Rīgā sauli palaikam aizsegs mākoņi, nav gaidāmi būtiski nokrišņi, pūtīs lēns līdz mērens rietumu vējš un gaiss iesils līdz +11 grādiem.

Laikapstākļus ietekmē augsta spiediena apgabals, kas atrodas Centrāleiropā. Latvijā atmosfēras spiediens paaugstinājies līdz 1009-1012 hektopaskāliem jūras līmenī.

Ūdens līmenis Daugavā pazeminājies par 2-5 metriem

Kopš palu maksimuma, kas Daugavā tika sasniegts 7.-10.aprīlī, ūdens līmenis posmā no Baltkrievijas robežas līdz Jēkabpilij krities par 2-5 metriem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Ūdens līmeņa pazemināšanās Daugavā turp...

Mātes dienā godinās Latvijas māmiņas iedvesmotājas

Tuvojoties Mātes dienai, iepirkšanās un izklaides centri "Akropole Rīga" un "Akropole Alfa" sadarbībā ar žurnālisti un grāmatu autori Gundegu Rozi noskaidros, kuras Latvijas sievietes - mammas sniedz visvairāk iedvesmojošu atbalstu citām Latvijas māmiņ...

'Tasty' iesaka: kur gardi paēst Latvijas reģionos
Protams, protams, mūsu galvaspilsēta Rīga ir gardēžu metropole ar neskaitāmiem izciliem restorāniem, kas tā vien vilina kārumniekus. Laiku pa laikam gan vērts atcerēties, ka arī Latvijas reģionos ir lieliskas vietas, kurp doties, lai noķertu fenomenāli...


Komentāri