lv
A44vogXQOZ0Tk9rGzh8MafvNe03vlQYmGYgTFWlB
1622477

Valsts svētku brīvdienās pasta pakalpojumus sniegs atsevišķas nodaļas

Valsts svētku brīvdienās pasta pakalpojumus sniegs atsevišķas nodaļas

Valsts svētku brīvdienu periodā, 1., 4. un 5.maijā, pasta pakalpojumus sniegs atsevišķas VAS "Latvijas pasts" nodaļas lielākajos tirdzniecības centros, informēja "Latvijas pasta" pārstāvji.

Darba svētkos 1.maijā, Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienā 4.maijā, kā arī papildus piešķirtajā brīvdienā 5.maijā atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas tirdzniecību centros Latvijas lielākajās pilsētās, un to darbalaiks pielāgots attiecīgo tirdzniecību centru darbalaikiem.

Piektdienas, 5.maija, darbadiena ir pārcelta uz sestdienu, 20.maiju, kad "Latvijas pasts" strādās atbilstoši piektdienas grafikam un iedzīvotājiem piegādās sūtījumus.

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) izmaksātās pensijas un pabalsti, kuru piegāde dzīvesvietā paredzēta 5. un 6.maijā, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 2.maijā. Savukārt 3.maijā pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 7.maijā.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3000 darbinieku.

Latvija mudinās Eiropas Padomes dalībvalstis uz nelokāmu atbalstu Ukrainai

Latvija sagaida, ka Eiropas Padomes (EP) dalībvalstis samitā apliecinās nelokāmu atbalstu Ukrainai, uzsvēris Ārlietu ministrijas (ĀM) Drošības politikas un starptautisko organizāciju direkcijas vadītājs Jānis Zlamets.

Kā informēja ĀM, Zlamets šodien inf...

Elektrības atslēguma dēļ Rīgas centrālajā dzelzceļa stacijā nekursē vilcieni

Otrdienas vakarā Rīgas centrālajā dzelzceļa stacijā konstatēts atslēgts spriegums kontaktīklos, tāpēc pārtraukta vilcienu kustība.

Pasažieri informēti, ka tehnisku iemeslu dēļ apturēta vilcienu kustība.

Kā informēja AS "Pasažieru vilciens" Komunikācijas...

Vanaga: Nav pārliecības, ka IZM veikusi visus pieprasītos aprēķinus

Tikšanās laikā Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nespēja uzrādīt jaunos aprēķinus par stundas likmi arī pedagogu lielākām algām, līdz ar to pastāv šaubas, vai šādi aprēķini vispār ir veikti, atklāja LIZDA priekšsēdētāja Inga Vanaga.

LIZDA atkārtot...



Komentāri