lv
2am05qUgSycTQXDm5UjPbgotSg8bE2MedSzdIlJk
1622235

Elektrības atslēguma dēļ Rīgas centrālajā dzelzceļa stacijā nekursē vilcieni

Elektrības atslēguma dēļ Rīgas centrālajā dzelzceļa stacijā nekursē vilcieni

Otrdienas vakarā Rīgas centrālajā dzelzceļa stacijā konstatēts atslēgts spriegums kontaktīklos, tāpēc pārtraukta vilcienu kustība.

Pasažieri informēti, ka tehnisku iemeslu dēļ apturēta vilcienu kustība.

Kā informēja AS "Pasažieru vilciens" Komunikācijas un mārketinga daļas vadītāja Sigita Zviedre, vilcieni pašlaik kursē no un uz Rīgas centram tuvākajām dzelzceļa stacijām - Torņakalna, Jāņavārtiem un Zemitāniem.

Kā informēja uzņēmuma "Latvijas dzelzceļš" pārstāve Agnese Līcīte, dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" būvniecības laikā esot skarts kontakttīkls un noticis īssavienojums. Līdz ar to šobrīd ir atslēgts spriegums kontakttīklam Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā.

Uzņēmuma darbinieki strādā, lai novērstu bojājumu, taču vilcienu satiksme esot apturēta uz nenoteiktu laiku.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, šodien pēc plkst.18 saņemts izsaukums uz Prāgas ielu, kur būvlaukumā autotehnika bija saskārusies ar dzelzceļa vadiem, kā rezultātā noticis īssavienojums. Īssavienojuma rezultātā bija aizdedzies koka balsts.

Lai veiktu ugunsgrēka dzēšanas darbus, tika atslēgta elektrība. Šobrīd liesmas ir nodzēstas.

Vanaga: Nav pārliecības, ka IZM veikusi visus pieprasītos aprēķinus

Tikšanās laikā Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nespēja uzrādīt jaunos aprēķinus par stundas likmi arī pedagogu lielākām algām, līdz ar to pastāv šaubas, vai šādi aprēķini vispār ir veikti, atklāja LIZDA priekšsēdētāja Inga Vanaga.

LIZDA atkārtot...

Grāvere par skolēna saduršanu: Jāvērtē soda atbilstība bērna labākajām interesēm

Ikvienā gadījumā ir jāizvērtē soda samērīgums un atbilstība bērna labākajām interesēm, ievērojot līdzsvaru starp konkrētā audzēkņa tiesībām uz izglītību un pārējo audzēkņu tiesībām uz drošiem apstākļiem izglītības iestādē, norādīja Tiesībsarga biroja B...

Čakša nosauc vēl vienu summu, kādu atvēlēs streikojošo pedagogu prasību izpildei

Streikojošo pedagogu prasību izpildei valdība plāno atvēlēt vēl 4,2 miljonus eiro, apliecināja izglītības ministre Anda Čakša (JV).

Šī summa tiks piešķirta papildus jau atvēlētajiem 9 039 833 eiro, ko paredz 21.aprīlī apstiprinātie grozījumi Ministru ka...



Komentāri