lv
ZsFF0Uy5L4zXjN7P1SwjtaFMUK05H35bXy37LUz6
1613616

Pirmdien vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss

Pirmdien vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss

Pirmdien Latvijas austrumu daļā saglabāsies daļēji mākoņains un sauss laiks, bet rietumos debesis skaidrosies tikai brīžiem un gaidāms arī īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

No rīta Kurzemē vēl saglabāsies migla. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš. Gaiss iesils līdz +17…+22°, piekrastē līdz +11…+16°.

Rīgā dienā saule mīsies ar mākoņiem, tomēr būtiski nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš, un gaiss iesils līdz +20…+22°.

Rīgas Jūgendstila centrs svinēs dzimšanas dienu ar «Jūgendstils un sabiedrība»

Atzīmējot muzeja darbības 14.gadadienu, muzejs "Rīgas Jūgendstila centrs" 27.aprīlī kino seansos plkst.12, 14 un 16 demonstrēs filmu "Jūgendstils un sabiedrība", kas stāsta par Rīgu un vēl 16 Starptautiskā jūgendstila pilsētu sadarbības tīkla (RANN) pa...

Podnieks ceturto reizi kļūst par Vācijas ratiņbasketbola bundeslīgas uzvarētāju

Latvijas parasportists Kārlis Podnieks svētdien pēc Elkslēbenas "RSB Thuringia Bulls" komandas uzvaras savā laukumā kļuva par četrkārtēju Vācijas ratiņbasketbola bundeslīgas čempionu.

"RSB Thuringia Bulls" mājās ar rezultātu 75:65 (19:15, 19:17, 22:18, ...

Stājies spēkā Francijas sods Rietumu bankai par naudas atmazgāšanu

Augstākajai tiesai Francijā šī gada janvārī noraidot “Rietumu bankas” sūdzību, stājies spēkā bankai piespriestais 20 miljonu eiro naudas sods par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju, atsaucoties uz bankas gada pārskatu, vēsta Latvijas Televīzijas (...



Komentāri