lv
3epDgp93ab0AsagbmSvinKLujdVwHCjA7RO5r9qA
1610069

Sods – 500 eiro. Vai CSDD vajadzētu informēt šoferus par vinjetes nepieciešamību?

Sods – 500 eiro. Vai CSDD vajadzētu informēt šoferus par vinjetes nepieciešamību?
Lai brauktu pa Latvijas galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ar transportlīdzekli, kura masa pārsniedz 3000 kilogramu, ir jāiegādājas vinjete jeb jāsamaksā autoceļu lietošanas nodeva. To iespējams izdarīt Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD), tomēr ir šoferi, kuri uzskata, vinjetes iegādes process nav gana ērts un pārdomāts, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija". Kāds šoferis nezināšanas dēļ saņēmis 500 eiro lielu naudas sodu.
Bļugers vēl arvien nespēlē, Golden Knights izmoka uzvaru otrajā papildlaikā

Latvijas hokejistam Teodoram Bļugeram laukumā nedodoties, Vegasas "Golden Knights" sestdien Vinipegā svinēja uzvaru Stenlija kausa pirmās kārtas mačā.

Latvieša pārstāvētā "Golden Knights" viesos pagarinājumā ar 5:4 (2:1, 2:0, 0:3) pārspēja Vinipegas "Je...

Kā vecākiem noturēt bērna interesi par sportošanu. Saruna ar mentālās sagatavotības treneri
Lai noturētu bērna interesi turpināt sportot, ļoti svarīga ir vecāku komunikācija ar sportojošo atvasi, iesaistot arī treneri, lai visas puses pilnvērtīgi izprastu situāciju, uzskata Valmieras Olimpiskā centra Veselības centra sporta treneris mentālajā...
Esi novērsis uzmanību no ceļa? Aptaujā noskaidrots, cik tas ir ierasts Latvijā

Katrs piektais jeb 22% Latvijas iedzīvotāju braukšanas laikā ne vienmēr koncentrējas tikai uz ceļu satiksmi, jo uzmanību mēdz novērst dažādi blakusapstākļi, informēja "Swedbank" pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Kā izplatītākos u...



Komentāri