lv
0o1eaAK3c9fJjbcGbhwSq1gcE8QT9RHjmW2H5Bou
1609650

Kā vecākiem noturēt bērna interesi par sportošanu. Saruna ar mentālās sagatavotības treneri

Kā vecākiem noturēt bērna interesi par sportošanu. Saruna ar mentālās sagatavotības treneri
Lai noturētu bērna interesi turpināt sportot, ļoti svarīga ir vecāku komunikācija ar sportojošo atvasi, iesaistot arī treneri, lai visas puses pilnvērtīgi izprastu situāciju, uzskata Valmieras Olimpiskā centra Veselības centra sporta treneris mentālajā sagatavošanā Guntis Jansons, kurš ir arī Jura Neikena Dikļu pamatskolas sporta skolotājs. Sarunā ar Latvijas Televīzijas "Sporta studiju" Jansons iesaka, kā nepārslogot bērnus, lai viņam neapniktu sportot, stāsta par vecāku tipiem un viņu izraisītiem potenciāliem riskiem, kā arī iesaka treneriem sākt domāt citādi.
Esi novērsis uzmanību no ceļa? Aptaujā noskaidrots, cik tas ir ierasts Latvijā

Katrs piektais jeb 22% Latvijas iedzīvotāju braukšanas laikā ne vienmēr koncentrējas tikai uz ceļu satiksmi, jo uzmanību mēdz novērst dažādi blakusapstākļi, informēja "Swedbank" pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Kā izplatītākos u...

Lūznavas muižā notiks tikšanās ar dzejnieku un prozaiķi Akmentiņu

Ciklā "Literārās sarunas Lūznavas muižā" šodien plkst.17 notiks tikšanās ar dzejnieku un prozaiķi Andri Akmentiņu, informēja muižas pārstāve Inga Žirgule.

Kā liecina informācija portālā "literatura.lv", Akmentiņš ir dzejoļu krājumu "Māja" (1992), "Spēka...

ES mājā Rīgā diskutēs par klimata neitralitātes mērķiem

Otrdien, 25.aprīlī, Eiropas Savienības mājā Rīgā, Aspazijas bulvārī 28, norisināsies diskusija "Mikromobilitāte un auto koplietošana pilsētās - jauni instrumenti klimata neitralitātes mērķiem", informēja organizatoru pārstāvji.

Konference notiks diskusi...



Komentāri