lv
0WsfzLisEbsb7zu9hjFUt9UimMUIpeBcvomcVXpV
1609219

Likteņupes atteka Sarkandaugava: industriālais šarms ostas noskaņās

Likteņupes atteka Sarkandaugava: industriālais šarms ostas noskaņās
Sarkandaugavas krastiem piemīt neparasts industriālais šarms, ko papildina ostas atmosfēra, dažas mežonīgas ainavas un izdomas bagāta rosība. Kādreizējā gumijas fabrika lēnām pārtop radošajā kvartālā, kur satiekas gleznotāji, ielu mākslinieki un elektroniskās mūzikas entuziasti. Tvaika iela nojauc mūrus un stereotipus. Džungļiem līdzīgā pagalmā uz uguns burbuļo gardas zupas, kas pievilina garāmgājējus. Brūža vēsturiskajās ēkās ūdeņi, apiņi, iesals un raugs turpina pārtapt alū. Princešu cienīga pils aicina iepazīt Latvijas 20. gadsimta vēsturi. Tam visam pa vidu tiek būvētas ekskluzīvas jahtas, viens uz otra krauti koši kravas konteineri, remontēti kuģi un pārraudzīta ūdens satiksme Rīgas ostā.
30 gadu jubileja! Šodien Lielajā ģildē uzstāsies vokālā grupa Putni

Turpinot 30 gadu jubilejas sezonu, Lielajā ģildē šodien plkst.17 notiks vokālās grupas "Putni" koncerts, kurā notiks vairāku Baltijas komponistu pirmatskaņojumiem, informēja grupas diriģente Antra Dreģe.

Koncertā kopā ar vokālo grupu "Putni" uzstāsies ...

Diena būs sausa, saulaina un līdz +22 grādus silta
Svētdiena būs sausa, gaidāms arī lielākoties saulains laiks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.
Kāpēc narcistiskiem tēviem vajag «zelta bērnus»? Skaidro psihoterapeits
Kamēr mātēm narcistiskās īpašības izpaužas kā manipulācija ar bērnu jūtām, tēvi bieži caur bērniem īsteno savus sapņus vai vēlmes. Narcistiskam tēvam vajag "zelta bērnu", kas nodarbojas ar sportu vai mūziku, neatkarīgi no tā, ko grib pats bērns, bet bē...


Komentāri