lv
lHLUIyND0noqtZEzBgLSLWBYoZwBPfRBgZSk3vKF
1600276

Saplākšņu ražotāja Verems apgrozījums pērn pieaudzis par 42,5%

Saplākšņu ražotāja Verems apgrozījums pērn pieaudzis par 42,5%

Saplākšņu ražotājs SIA "Verems", kas ir kokapstrādes uzņēmuma "Latvijas finieris" meitasuzņēmums, pagājušajā gadā strādāja ar 49,833 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 42,5% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa palielinājās par 78,8% un bija 4,509 miljoni eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pērn "Verems" spēja veiksmīgi pielāgoties pieprasījumam tirgū un palielināt cenu ražotajai produkcijai.

Pēc vadības ziņojumā minētā, uzņēmums pērn attīstība ieguldīja divus miljonus eiro, kā arī darbiniekiem pabalsta maksājumos izmaksāja 348 400 eiro.

Savukārt, reaģējot uz karu Ukrainā, uzņēmumā pieņemts lēmums turpmāk nesadarboties ar Krievijas un Baltkrievijas tautsaimniecības pārstāvjiem.

Tāpat vadības ziņojumā teikts, ka "Verems" veiksmīgi startēja AS "Attīstības finanšu institūcijas "Altum"" aizdevumu programmā, ar mērķi realizēt projektu ilgtspējīga saplākšņa produktu ražošanai eksportam. Projekta realizācija tiks sākta šogad.

2021.gadā "Verems" strādāja ar 34,97 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 12,6% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa saruka par 38,3% un bija 2,522 miljoni eiro

"Latvijas finiera" koncernā ietilpstošais uzņēmums "Verems" reģistrēts 1996.gadā, un tā pamatkapitāls ir 7,263 miljoni eiro.

Krievija šobrīd uzvedas kā īsts terorists. Saruna ar kara reportieri Ati Klimoviču
Kara reportieris Atis Klimovičs savas karjeras laikā pabijis daudzos karstajos punktos, bet, runājot par Krievijas iebrukumu Ukrainā, viņš sarunā ar Latvijas Radio raidījumu "Drošinātājs" atzina – tur notiekošais tikai apstiprina politologu vai analīti...
Liepājā streika laikā mācību procesu skolās organizēs iespēju robežās

No 24.aprīļa līdz 26.aprīlim Liepājā streikos 708 no 2157 pedagogiem, un mācību process pilsētas izglītības iestādēs tiks organizēts iespēju robežās, informēja Liepājas Izglītības pārvaldes vadītājas palīdze komunikācijas jautājumos Renāte Meļķe.

Bērnud...

Atkāpjas ATD valdes priekšsēdētājs Godiņš un valdes loceklis Jaunups. Kā pamato?

Autotransporta direkcijas (ATD) valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš un valdes loceklis Modris Jaunups šodien, 21.aprīlī, ir atstājuši valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatus, informēja ATD pārstāvji.

Direkcijā norāda, ka amatu turpmākā izpilde...



Komentāri