lv
pWd6hWT9r04ZHrVCvZk56TwzAHQkxE2Dfng5IW6K
1600256

Krievija šobrīd uzvedas kā īsts terorists. Saruna ar kara reportieri Ati Klimoviču

Krievija šobrīd uzvedas kā īsts terorists. Saruna ar kara reportieri Ati Klimoviču
Kara reportieris Atis Klimovičs savas karjeras laikā pabijis daudzos karstajos punktos, bet, runājot par Krievijas iebrukumu Ukrainā, viņš sarunā ar Latvijas Radio raidījumu "Drošinātājs" atzina – tur notiekošais tikai apstiprina politologu vai analītiķu vērtējumu, ka Krievija šobrīd uzvedas kā īstens terorists. Tāpat Klimovičs skaidroja – Ukrainā darbojas ne tikai kā žurnālists, bet arī brīvprātīgais, gādājot palīdzību Krievijas iebrukumā cietušajiem.
Liepājā streika laikā mācību procesu skolās organizēs iespēju robežās

No 24.aprīļa līdz 26.aprīlim Liepājā streikos 708 no 2157 pedagogiem, un mācību process pilsētas izglītības iestādēs tiks organizēts iespēju robežās, informēja Liepājas Izglītības pārvaldes vadītājas palīdze komunikācijas jautājumos Renāte Meļķe.

Bērnud...

Atkāpjas ATD valdes priekšsēdētājs Godiņš un valdes loceklis Jaunups. Kā pamato?

Autotransporta direkcijas (ATD) valdes priekšsēdētājs Kristiāns Godiņš un valdes loceklis Modris Jaunups šodien, 21.aprīlī, ir atstājuši valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatus, informēja ATD pārstāvji.

Direkcijā norāda, ka amatu turpmākā izpilde...

Skolotājam par spiegošanu Baltkrievijas labā atstāj spēkā 8 gadu cietumsodu

Rīgas apgabaltiesas atstājusi negrozītu pirmās instances spriedumu, ar kuru Baltkrievijas pilsonim piespriests astoņu gadu cietumsods, informēja prokuratūra.

Saskaņā ar apsūdzību kāds Baltkrievijas pilsonis, mantkārīgu motīvu vadīts, iegūstot iespēju ce...



Komentāri