lv
4inO0KNl0CkHAt1gdS9NKrf8Z7laTLoyQFE1dUQP
1598681

Kāpēc Rīgas lidostā ērtai iekļūšanai lidmašīnā tik reti izmanto gaisa tiltus?

Kāpēc Rīgas lidostā ērtai iekļūšanai lidmašīnā tik reti izmanto gaisa tiltus?
Lidostas "Rīga" pasažieri saskārušies ar kādu neērtību – bieži vien gaisa tilta neesamības dēļ lidmašīnas reiss ir jāgaida ārā, aukstumā, sniegā un lietū. Kā norādīja lidostas pārstāve, pašlaik aviokompānijām Rīgas lidostā ir pieejami četri gaisa tilti, jo nolietoto vietā jauni gaidāmi vien šī gada beigās vai nākamā gada sākumā, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija". Turklāt lidostas infrastruktūras izmantošana aviokompānijām ir maksas pakalpojums.
Bļugera Golden Knights turpina Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru

Latvijas hokejistam Teodoram Bļugeram laukumā nedodoties, Vegasas "Golden Knights" ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas otrajā mačā izcīnīja panākumu.

Latvieša pārstāvētā "Golden Knights" mājas spēlē ar rezultātu...

96 uzņēmumi: CFLA lēmumi rada reālus draudus Latvijas attīstībai un tēlam Eiropā

Šīs vēstules parakstītāji*) aicina mainīt Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) un Finanšu ministrijas atbildīgās amatpersonas, jo CFLA ar pašreizējo vadību nespēj efektīvi īstenot inovāciju un digitālās transformācijas atbalsta programmas.

CFLA ...

Advokāta Zelmeņa krimināllietu par krāpšanu lielā apmērā sāks iztiesāt rudenī

Krimināllietu, kurā advokāts Jānis Zelmenis apsūdzēts par krāpšanu lielā apmērā personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās, Rīgas pilsētas tiesa Latgales priekšpilsētā plāno sākt iztiesāt 1.septembrī plkst.11, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Neminot aps...



Komentāri