lv
7g9nWIpad1J82Em4LwUpiWD5C2TAENsvFO4qnu4z
1598470

Bļugera Golden Knights turpina Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru

Bļugera Golden Knights turpina Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru

Latvijas hokejistam Teodoram Bļugeram laukumā nedodoties, Vegasas "Golden Knights" ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas otrajā mačā izcīnīja panākumu.

Latvieša pārstāvētā "Golden Knights" mājas spēlē ar rezultātu 5:2 (0:1, 2:1, 3:0) pārspēja Vinipegas "Jets", sērijā līdz četrām uzvarām izlīdzinot rezultātu 1-1.

Pirmajā trešdaļā viesus vadībā izvirzīja Ādams Lourijs, kuram izdevās gūt vārtus vairākumā. Otrajā periodā 11 minūšu laikā "Golden Knights" pēc Viljama Kārlsona un Džeka Aikela precīzajiem metieniem ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī tika pie vienu vārtu pārsvara.

Četras minūtes līdz otrā perioda beigām mājinieku vārtsargu pārspēja Kevins Stenlunds, panākot neizšķirtu.

Noslēdzošajā trešdaļā laukuma saimniekiem izdevās gūt trīs vārtus, kas ļāva svinēt uzvaru šajā mačā un sērijā izlīdzināt rezultātu. Vienu reizi ripu pretinieku vārtos raidīja Čendlers Stīvensons, bet Marks Stounss bija precīzs divas reizes.

"Golden Knights" vārtus sargāja Lorāns Brosuā, kurš tika galā ar 31 ripu, kamēr otrā laukuma galā Konors Hellebaks atvairīja 34 metienus.

Sērijas trešā Vinipegā norisināsies sestdien.

Pagājušajā sezonā nedz "Golden Knights", nedz "Jets" Stenlija kausa izcīņai nekvalificējās, bet par čempioni kļuva Kolorādo "Avalanche", kas finālsērijā ar 4-2 pieveica iepriekšējo divu sezonu uzvarētājus Tampabejas "Lightning".

96 uzņēmumi: CFLA lēmumi rada reālus draudus Latvijas attīstībai un tēlam Eiropā

Šīs vēstules parakstītāji*) aicina mainīt Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) un Finanšu ministrijas atbildīgās amatpersonas, jo CFLA ar pašreizējo vadību nespēj efektīvi īstenot inovāciju un digitālās transformācijas atbalsta programmas.

CFLA ...

Advokāta Zelmeņa krimināllietu par krāpšanu lielā apmērā sāks iztiesāt rudenī

Krimināllietu, kurā advokāts Jānis Zelmenis apsūdzēts par krāpšanu lielā apmērā personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās, Rīgas pilsētas tiesa Latgales priekšpilsētā plāno sākt iztiesāt 1.septembrī plkst.11, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Neminot aps...

Remontdarbu laikā uz valsts ceļiem slēgti četri tilti

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi patlaban notiek uz deviņiem tiltiem, un četri no tiem ir slēgti satiksmei, informēja "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Slēgts ir tilts pār Stendi uz autoceļa Talsi-Remeši (V1406) Pastendē, tilts pār Gauju pie Rāmniekiem uz aut...



Komentāri