lv
p1cftEu3l6WuqBAhjS8VeIlcuh67uGmVMIzcGek0
1597281

Fiorentina aizraujošā spēlē sasniedz UEFA Konferences līgas pusfinālu

Fiorentina aizraujošā spēlē sasniedz UEFA Konferences līgas pusfinālu

Latvijas futbola kluba RFS pretiniece UEFA Konferences līgas grupu turnīrā Florences "Fiorentina" ceturtdien sasniedza šī turnīra pusfinālu.

Ceturtdaļfināla atbildes spēlē Florences klubs mājās ar 2:3 (0:1) zaudēja Poznaņas "Lech", bet divu maču summā uzvarēja ar 6:4.

Pēc Afonso Souzas, Kristofera Veldes un Artura Sobeha gūtajiem vārtiem "Lech" divu maču summā bija panākusi 4:4. Tomēr 78.minūtē Rikardo Zotils ar sitienu no apmēram 12 metriem atguva Itālijas klubam vadību summā, bet kompensācijas laika otrajā minūtē punktu duelim pielika Gaetano Kastrovilli, kurš noslēdza "Fiorentina" uzbrukumu pēc viesu rupjas kļūdas.

Florences komandas pretiniece pusfinālā būs "Basel", kas summā ar 4:3 uzvarēja "Nice". "Basel" viesos ar "Nice" pēc 90 minūtēm cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1), bet papildlaikā guva vēl vienus vārtus, kas atnesa uzvaru summā.

Četras minūtes pirms pamatlaika beigām bāzeliešus no zaudējuma mačā un summā izglāba Žans Kevins Augustīns, bet papildlaika astotajā minūtē vārtus guva Kasims Adams.

Pusfinālā iekļuva arī Vesthemas "United", kas mājās ar 4:1 (1:1) pārspēja "Gent" un summā uzvarēja ar 5:2. Divus vārtus angļu kluba labā guva Maikls Antonio.

Premjerlīgas vienība pusfinālā tiksies ar Nīderlandes komandu Alkmāras AZ. Alkmārā notikušajā mačā mājinieki pēc pamatlaika ar 2:0 (2:0) uzvarēja Briseles "Anderlecht", summā bija neizšķirts 2:2 un papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pārāki ar 4:1 bija AZ futbolisti.

Pamatlaikā abus vārtus guva Vangelis Pavlidis.

UEFA Konferences līga ir Eiropā trešā līmeņa klubu turnīrs aiz Čempionu līgas un Eiropas līgas.

2022./2023.gada sezonas fināls notiks Prāgā.

Šī Konferences līgas sacensībām ir otrā sezona. Pirmajā sezonā "AS Roma" finālā Tirānā ar 1:0 uzvarēja Roterdamas "Feyenoord".

Šodien visu diennakti policija primāri ķers ātrumpārkāpējus
Šonedēļ visās Eiropas Savienības dalībvalstīs tiek organizēta Eiropas ceļu policijas tīkla "Roadpol" akcija "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Arī šogad Latvija piedalās šajā akcijā un nedēļu Valsts policija papildu ikdienas ceļu satiksmes n...
Gulbei un Strautmanei pa 7 punktiem savstarpējā mačā izslēgšanas turnīrā Spānijā

Latvijas basketbolistes Aleksa Gulbe un Paula Strautmane ceturtdien guva pa septiņiem punktiem savstarpējā mačā Spānijas čempionāta izslēgšanas turnīrā.

Ceturtdaļfināla pirmajā mačā Gulbes pārstāvētā Salamankas "Perfumerias Avenida" viesos ar 92:45 (22:...

Zināms kā pedagogu streiks ietekmēs studiju procesu

Neskatoties uz to, ka plānotajās pedagogu protestu akcijās no 24.aprīļa līdz 26.aprīlim savu dalību apliecinājušas vairāk nekā desmit augstākās izglītības iestādes, studiju norisi tas būtiski neietekmēs.

Vairākās augstākās izglītības iestādēs informēja...



Komentāri