lv
yR3efWEJnt6K2Sq5A7ksamFXigj7vXZQkKPFBvt6
1597034

Šodien visu diennakti policija primāri ķers ātrumpārkāpējus

Šodien visu diennakti policija primāri ķers ātrumpārkāpējus
Šonedēļ visās Eiropas Savienības dalībvalstīs tiek organizēta Eiropas ceļu policijas tīkla "Roadpol" akcija "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Arī šogad Latvija piedalās šajā akcijā un nedēļu Valsts policija papildu ikdienas ceļu satiksmes noteikumu ievērošanas kontrolei pievērsīs pastiprinātu uzmanību tieši atļautā braukšanas ātruma ievērošanai. Turklāt 21. aprīlī visās akcijas dalībvalstīs norisināsies 24 stundu ātruma kontroles maratons.
Gulbei un Strautmanei pa 7 punktiem savstarpējā mačā izslēgšanas turnīrā Spānijā

Latvijas basketbolistes Aleksa Gulbe un Paula Strautmane ceturtdien guva pa septiņiem punktiem savstarpējā mačā Spānijas čempionāta izslēgšanas turnīrā.

Ceturtdaļfināla pirmajā mačā Gulbes pārstāvētā Salamankas "Perfumerias Avenida" viesos ar 92:45 (22:...

Zināms kā pedagogu streiks ietekmēs studiju procesu

Neskatoties uz to, ka plānotajās pedagogu protestu akcijās no 24.aprīļa līdz 26.aprīlim savu dalību apliecinājušas vairāk nekā desmit augstākās izglītības iestādes, studiju norisi tas būtiski neietekmēs.

Vairākās augstākās izglītības iestādēs informēja...

Plaši atzīmēs Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu

Svinot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, rīdzinieki un pilsētas viesi varēs apmeklēt daudzveidīgus kultūras pasākumus parkos, skvēros un kultūras centros, kā arī apskatīt īpašu šim gadam veltīto pilsētvides noformējumu ar vēstījumu "A...



Komentāri