lv
KqKuBkqeG5kwlkwDJjfRSwGn3g5Cdyo3aUmdCM6O
1592768

Vai Kristapu Porziņģi starpsezonā varētu iekārot Hjūstonas Rockets?

Vai Kristapu Porziņģi starpsezonā varētu iekārot Hjūstonas Rockets?

Ziemeļamerikas medija “The Atlhetic” žurnālists Kelijs Iko atklājis, ka, pēc skautu viedokļa, gaidāmajā starpsezonā par vienu no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mērķiem varētu kļūt latvietis Kristaps Porziņģis, vēsta portāls sportazinas.com.

Aizvadītajā sezonā “Rockets” izcīnīja vien 22 uzvaras, ieņemot priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē. Hjūstonas vienība nekvalificējās “play-off” mačiem un jau sākusi kalt nākamās sezonas plānus. Tikmēr Iko sazinājies ar NBA augstā ranga skautiem, palūdzot viņiem komentēt, kuri spēlētāji varētu būt interesanti Hjūstonai un iederētos komandā.

Viens no nosauktajiem basketbolistiem ir Porziņģis. Latvietim šovasar ir variants akceptēt spēlētāja opciju par 36 miljoniem eiro un palikt Vašingtonas “Wizards” rindās uz vēl vienu gadu, vai arī kļūt par brīvo aģentu un izskatīt iespēju pievienoties kādai citai komandai.

“Acīmredzami šis varētu būt nedaudz riskanti, ņemot vērā Porziņģa traumatismu,” latvieša iespējamo pievienošanos “Rockets” komentē nenosauktais skauts. “Ik pa laikam ir šaubas par viņa veselību. Bet ja viņš ir vesels, tad jūs iegūstat spēlētāju, kurš var pārvietoties pa laukumu un labi noslēgt uzbrukumus groza tuvumā.

Viņš ir no tiem spēlētājiem, kurš izveido daudz momentu gan sev, gan partneriem. Aizsardzība Porziņģis laikam nebūtu palīgs, un šī ir lieta, par kuru būtu jāuztraucas. “Rockets” aizsardzība jau tā ir slikta, bet Kristaps “Wizards” rindās nebija labs zem sava grozā un pretinieku segšanā, tā kā šis faktors varētu visu nedaudz sarežģīt.”

65 pamatturnīra spēlēs šosezon Porziņģis izcēlās ar vidēji 23,2 punktiem, 8,4 atlēkušajām bumbām un 2,7 rezultatīvām piespēlēm.

Kintija Barloti: Pie ārsta tikai par maksu – joprojām reāls scenārijs Latvijas rudenim
Latvijas Slimnīcu biedrība ceļ trauksmi – nepietiekamā finansējuma dēļ jau šoruden medicīniskie pakalpojumi var būt pieejami tikai par maksu. Taču slimības un slimošanu neviens nav atcēlis, tāpēc sagaidāms, ka pacientu plūsma pieaugs ambulatorās ārstni...
Delna lūdz VARAM vērtēt iespēju no amata atstādināt Ogres mēru Helmani

Biedrība "Sabiedrība par atklātību - Delna" lūdz Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai (VARAM) lemt iespēju no amata atstādināt Ogres novada domes priekšsēdētāju Egilu Helmani (NA), aģentūru LETA informēja organizācijā.

"Delna" nosūtīj...

Autobusam apstājoties uz sliedēm Slokas un Kalnciema ielu krustojumā, bloķēta tramvaju satiksme
Ceturtdienas, 20. aprīļa rītā autobuss "Latvijas pasts" "Norīkojumā" Slokas ielas un Kalnciema ielas krustojumā apstājies uz tramvaja sliedēm un bloķē tramvaja kustību abos virzienos – uz centru un Imantu, novēroja portāls "Delfi"....


Komentāri