lv
DoLQUF1zdvmBkZY8LItI5ryxuFv5aR7NsegrMQR0
1592764

Kintija Barloti: Pie ārsta tikai par maksu – joprojām reāls scenārijs Latvijas rudenim

Kintija Barloti: Pie ārsta tikai par maksu – joprojām reāls scenārijs Latvijas rudenim
Latvijas Slimnīcu biedrība ceļ trauksmi – nepietiekamā finansējuma dēļ jau šoruden medicīniskie pakalpojumi var būt pieejami tikai par maksu. Taču slimības un slimošanu neviens nav atcēlis, tāpēc sagaidāms, ka pacientu plūsma pieaugs ambulatorās ārstniecības iestādēm. Tiesa, arī poliklīnikām naudas resursi valsts apmaksātām speciālistu konsultācijām un izmeklējumiem ir ierobežoti. Ja valdība arī turpmāk izliksies šo problēmu neredzam, visai drīz nonāksim pie skarbas atziņas – pie ārsta varēs doties tikai tie, kas par vizīti spēs samaksāt paši.
Delna lūdz VARAM vērtēt iespēju no amata atstādināt Ogres mēru Helmani

Biedrība "Sabiedrība par atklātību - Delna" lūdz Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai (VARAM) lemt iespēju no amata atstādināt Ogres novada domes priekšsēdētāju Egilu Helmani (NA), aģentūru LETA informēja organizācijā.

"Delna" nosūtīj...

Autobusam apstājoties uz sliedēm Slokas un Kalnciema ielu krustojumā, bloķēta tramvaju satiksme
Ceturtdienas, 20. aprīļa rītā autobuss "Latvijas pasts" "Norīkojumā" Slokas ielas un Kalnciema ielas krustojumā apstājies uz tramvaja sliedēm un bloķē tramvaja kustību abos virzienos – uz centru un Imantu, novēroja portāls "Delfi"....
Latvijas U-18 hokeja izlase sāk pasaules čempionātu elites divīzijā - pret ASV

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase šodien Šveicē sāks pasaules čempionātu elites divīzijā, pirmajā mačā stājoties pretī vienaudžiem no ASV.

Spēle sāksies plkst.17 pēc Latvijas laika.

Bez Latvijas un ASV B grupā spēlēs arī Somija, Norvēģija un mājiniece...



Komentāri