lv
qkmS9S8qLISQeD28SFisTzhudd0B1dkmhg4ymogp
1588181

Ostapenko Štutgartes WTA 500 turnīra otrajā kārtā tiekas ar Žabēru

Ostapenko Štutgartes WTA 500 turnīra otrajā kārtā tiekas ar Žabēru

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko trešdien Štutgartes "WTA 500" sērijas turnīra otrajā kārtā tiksies ar pasaules ceturto raketi Onsu Žabēru no Tunisijas.

Mačs tiks aizvadīts kā pēdējais centrālajā kortā un tā sākums paredzēts ap plkst.21 pēc Latvijas laika.

Jau vēstīts, ka pirmās kārtas mačā Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 22.vietu, ar 6-2, 6-1 sagrāva Lielbritānijas pirmo raketi Emmu Radukanu (WTA 68.).

Ostapenko un Žabēra WTA turnīros tikušās trīs reizes, divus panākumus svinot Latvijas tenisistei.

Pēdējo reizi abas tikās 2021.gadā Īstbornas "WTA 500" sacensību astotdaļfinālā. Toreiz Ostapenko uzvarēja ar 5-7, 6-4, 6-3, bet vēlāk triumfēja visā turnīrā.

Ostapenko šosezon ir uzvarējusi 13 no 21 mača, bet Žabēra - deviņās no 13 cīņām. Tunisiete šosezon triumfēja Čārlstonas "WTA 500" turnīrā, bet Latvijas tenisistes labākais sasniegums šosezon ir ceturtdaļfināla sasniegšanas Austrālijas atklātajā čempionātā.

Pirmdien Ostapenko kopā ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku piedzīvoja neveiksmi dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā, piekāpjoties neitrālo sportistu pārim Veronika Kudermetova/Anastasija Potapova ar 6-3, 4-6, 6:10.

Pamatsacensības Štutgartes turnīrā telpās uz māla seguma norisināsies līdz svētdienai.

Atrasta par sievietes slepkavību Jēkabpils novadā meklētā vīrieša automašīna

Par sievietes slepkavību Jēkabpils novadā meklētā vīrieša automašīna atrasta pie mežā pie Aiviekstes upes, spēkratā atrasti vairāki telefoni un priekšapmaksas kartes, šodien preses konferencē sacīja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Ruks uzsve...

Birškens: Latvijai transporta infrastruktūra beidzot jāplāno multimodālā līmenī

Ņemot vērā, ka Latvijā viens no kritiskākajiem attīstības izaicinājumiem ir zemais iedzīvotāju blīvums, valstij ir beidzot jāsāk transporta infrastruktūru plānot multimodālā līmenī, šodien politiķu diskusijā "Valsts ceļu tīkls: noturēt esošo vai attīst...

Vēl nav skaidrs, vai LVRTC nodrošinās vēlētāju reģistra darbību

Tuvākajās nedēļās noskaidros, vai Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) varētu uzņemties tehniskā atbalsta nodrošināšanu elektroniskā tiešsaistes vēlētāju reģistra (ETVR) darbībai, šodien izskanēja Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības ...



Komentāri