lv
EmJLy1yR7bcRqodi4OryFm8tNDuPZXEhxQECvNN1
1587455

Kompromisi rasti, LOC operāciju bloka remonts – neskaidrs, diskutē Saeimā

Kompromisi rasti, LOC operāciju bloka remonts – neskaidrs, diskutē Saeimā
Darba grupās ir rasti kompromisi un risinājumi, kā nogludināt starp Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) vadību un Latvijas Onkoloģijas centru (LOC) pērnā gada izskaņā izveidojušos konfliktu, tomēr daži jautājumi par nākotni vēl ir neskaidrības plīvurā tīti, izriet no diskusijas trešdien, 19. aprīlī, Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas sēdē.
Cik ilgi?! Vēl neesot saņemts ekspertu slēdziens par gāzes sprādzienu Āgenskalnā

Rīgas pašvaldība vēl nav saņēmusi ekspertu slēdzienu par pirms vairāk nekā diviem gadiem notikušo gāzes sprādzienu ēkā Melnsila ielā, Āgenskalnā, trešdien Latvijas Televīzija raidījumā "Rīta panorāma" teica galvaspilsētas mērs Mārtiņš Staķis (PP).

LETA ...

Grīns tiek diskvalificēts; Sabonim konstatēts krūšu kaula sasitums (+VIDEO)

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas “Warriors” spēlētājs Dreimonds Grīns saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, kas viņam liegs piedalīties nākamajā izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijas mačā pret Sakramento “Kings&rdqu...

Levits paziņo, ka atkārtoti kandidēs uz Valsts prezidenta amatu

Līdzšinējais Valsts prezidents Egils Levits kandidēs uz otru termiņu valsts pirmās personas amatā, šodien pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) žurnālistiem apliecināja politiķis.

Nacionālā apvienība (NA) 17.aprīlī nolēma, ka ir gata...



Komentāri