lv
29xVjpJtg0y9anGtB6qVRwGWRwASOMY8Jac8qS9C
1587224

Grīns tiek diskvalificēts; Sabonim konstatēts krūšu kaula sasitums (+VIDEO)

Grīns tiek diskvalificēts; Sabonim konstatēts krūšu kaula sasitums (+VIDEO)

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas “Warriors” spēlētājs Dreimonds Grīns saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, kas viņam liegs piedalīties nākamajā izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijas mačā pret Sakramento “Kings”, vēsta sportazinas.com.

Sērijas trešais mačs paredzēts naktī uz piektdienu plkst. 5:00 pēc Latvijas laika.

Jau vēstīts, ka naktī uz trešdienu Rietumu konferences izslēgšanas spēļu pirmās kārtas mačā “Kings” savā laukumā 114:106 pieveica “Warriors” un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadība ar 2-0, taču viens no viens no skandalozākajiem un, iespējams, lūzuma punktiem bija Grīna un “Kings” spēlētāja Domanta Saboņa incidents.

Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc cīņas pie “Kings” groza Sabonis pakrita. Grīns, cenšoties atbrīvot savu kāju no lietuvieša tvēriena, iespēra pretiniekam pa krūtīm un ar visu svaru atspērās. Grīns par smagu pārkāpumu tika izraidīts no spēles, bet Sabonim par pretinieka turēšanu tika piešķirta tehniskā piezīme.

Ja Grīns par šo izgājienu saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, tad Sabonis izvairījies no nopietna savainojuma. Tajā pašā laikā Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka lietuvietim konstatēts krūšu kaula sasitums un viņa dalība sērijas trešajā mačā ir uz jautājuma zīmes.

Levits paziņo, ka atkārtoti kandidēs uz Valsts prezidenta amatu

Līdzšinējais Valsts prezidents Egils Levits kandidēs uz otru termiņu valsts pirmās personas amatā, šodien pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) žurnālistiem apliecināja politiķis.

Nacionālā apvienība (NA) 17.aprīlī nolēma, ka ir gata...

#86 Vai ir iespējams iegūt spēcīgu zīmola tēlu īstermiņā?
Šoreiz runājam par sabiedriskajām attiecībām jeb PR - to lomu, veidojošajiem elementiem, kā noturēt labu zīmola tēlu ilgtermiņā, kā novērtēt PR kampaņu efektivitāti, krīzes komunikācija, nepieciešamajām sabiedrisko attiecību speciālistu prasmēm un PR t...
Kaspars Cipruss: 'Cienīsim visus basketbola dalībniekus.'
Karstajā basketbola pavasarī “Basketstudijā 2+1” uz sarunu par karstākajām tēmām aicinājām Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretāru Kasparu Ciprusu.Runājām par:- šonedēļ startējošo Jaunatnes basketbola līgas finālturnīru seriālu;- cīņu par medaļ...


Komentāri