lv
5L1CE1JQDfSxt32lNqNhRJ76iAyfbN9S3IxlQEFS
1585793

Šodien turpinās iztiesāt krimināllietu pret advokātu Mārci Miķelsonu

Šodien turpinās iztiesāt krimināllietu pret advokātu Mārci Miķelsonu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien plkst.10 turpinās iztiesāt krimināllietu, kurā advokāts Mārcis Miķelsons kopā ar vēl vienu personu apsūdzēti par noziedzīgām darbībām ar SIA "Latvijas projektēšanas sabiedrība", aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Bez Miķelsona šajā lietā uz apsūdzēto sola sēdies arī Dzintars Skujiņš.

Organizētās noziedzības un citu nozaru specializētās prokuratūras prokurors tiesai šo krimināllietu nodeva 2016.gada novembrī.

Abiem celta apsūdzība par savstarpēji saistītām noziedzīgām darbībām pret personas īpašumu, pārvaldības kārtību, jurisdikciju, kā arī tautsaimniecību.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai Miķelsons un Skujiņš tiek apsūdzēti vairāku noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu, piedaloties fiktīvu līgumu un citu dokumentu noformēšanā, kā arī tīši kavējot tiesas nolēmuma izpildi, veicot nekustamā īpašuma piesavināšanās mēģinājumu, tā ieķīlāšanu par labu vienas apsūdzētās personas faktiskajā kontrolē esošajai sabiedrībai ar mērķi turpmāk panākt tā prettiesisku atsavināšanu.

Apsūdzētie mēģinājuši panākt it kā aizdotā kapitāla konvertāciju kapitāla daļās, bet neizdevās no apsūdzēto gribas neatkarīgu iemeslu dēļ, norāda prokuratūra. Tāpat notikusi arī uzņēmumam piederošo naudas līdzekļu piesavināšanās 140 074 eiro apmērā - nelikumīga pārvēršana citas juridiskās personas īpašumā.

LIZDA priekšsēdētāja informēs par protesta gājiena un streika aktualitātēm

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) priekšsēdētāja Inga Vanaga šodien plkst.16 ziņos par protesta gājiena un streika aktualitātēm, uzzināja arodbiedrībā.

Sanāksmei līdzi sekot būs iespējams arī tiešsaistē LIZDA "Facebook" ko...

Prezentēs kreditēšanas indeksu uzņēmējdarbības segmentam Latvijā

Finanšu nozares asociācija šodien prezentēs kreditēšanas indeksu uzņēmējdarbības segmentam Latvijā, informēja asociācijas pārstāvji.

Asociācija norāda, ka kreditēšana ir būtisks atbalsta punkts stabilai uzņēmējdarbības izaugsmei, kas liecina gan par ban...

Šodien Daugavpilī tiks noskaidroti Latvijas čempioni volejbolā

Šodien Daugavpilī "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" un RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" komandu duelī tiks noskaidroti "Optibet" Latvijas čempionāta uzvarētāji.

Finālsērijas izšķirošā, piektā spēle Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas zālē sāksies ...



Komentāri