lv
yLULq26Mm9qPxj73pMz9m7tT4sH4X0nxikXk4WP6
1585553

Šodien Daugavpilī tiks noskaidroti Latvijas čempioni volejbolā

Šodien Daugavpilī tiks noskaidroti Latvijas čempioni volejbolā

Šodien Daugavpilī "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" un RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" komandu duelī tiks noskaidroti "Optibet" Latvijas čempionāta uzvarētāji.

Finālsērijas izšķirošā, piektā spēle Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolas zālē sāksies plkst.19.30, un tiešraidē to translēs Latvijas Televīzijas 7.kanāls.

Sērijā līdz vienas komandas trīs uzvarām rezultāts ir 2-2.

Līdzšinējās četrās spēlēs uzvaras izcīnījuši mājinieki un tikai viena no šīm cīņām noslēdzās ātrāk par pieciem setiem. Svētdien daugavpiliešiem bija iespēja Jūrmalā noslēgt sēriju, taču piektajā setā tika izlaists no rokām divu punktu pārsvars.

Daugavpilieši pusfināla sērijā līdz diviem panākumiem ar 2-0 pārspēja "Vecumnieku" komandu, bet RTU/Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti sērijā ar 2-0 pieveica Jēkabpils "Lūšus".

Jūrmalas komanda šosezon jau divas trofejas ir izcīnījusi, iegūstot savā īpašumā Latvijas Superkausu un Latvijas kausu, kā arī izcīnot otro vietu Baltijas līgā. Daugavpilieši Baltijas līgā ieņēma trešo vietu, kas ir Daugavpils kluba visu laiku labākais sasniegums šajās sacensībās.

Šosezon nedaudz labāk abu Latvijas komandu duelī līdz šim ir veicies jūrmalniekiem, kuri pirmajās divās Baltijas līgas cīņās uzvarēja piecos setos, trešajā pārāki trijos setos bija daugavpilieši, bet pēdējā pamatturnīra spēlē ar 3-1 virsroku ņēma "RTU Robežsardze/Jūrmala". Jūrmalnieki ar 3-1 bija pārāki arī Baltijas līgas pusfinālā un ar 3-0 - Latvijas kausa izcīņas pusfinālā.

Jau ziņots, ka sestdien bronzas godalgas izcīnīja Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti, kuriem ar 2-0 izdevās pārspēt "Vecumniekus".

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 uzvarēja "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vienību.

Apbalvos ģimenei draudzīgākos uzņēmumus, darba devējus un pašvaldības

Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) šodien no plkst.10 līdz plkst.16 svinīgā ceremonijā pasniegs balvas darba devējiem, pašvaldībām un uzņēmējiem, kuri aizvadītajā gadā snieguši lielāko atbalstu ģimenei draudzīgas vides veidošanā, informēja pasākuma r...

Gors jubilejā pirmatskaņos dziesmuspēli latgaliski Trasuns. Fabulas

Latgales vēstniecības "Gors" jubilejā pirmatskaņos dziesmuspēli "Trasuns. Fabulas", informēja Latgales vēstniecības "Gors" pārstāve Santa Kļaviņa.

Sestdien, 29.aprīlī, Latgales vēstniecība "Gors" aicina uz desmit gadu jubilejas pasākumu cikla "10 kā 1" ...

Atklās elektropreču šķirošanas kampaņu Vislatvijas elektro talka

Lai veicinātu sabiedrības informētību par elektropreču šķirošanu un rosinātu aktīvāku iesaisti savu laiku nokalpojušas elektrotehnikas nodošanā, vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Eco Baltia vide" kopā ar AS "Latvijas zaļais punkts", SIA "Tet" un vei...



Komentāri