lv
Q9dNbg9r3e3zcCEEIUxexAuurkB2QjE7IzrRrCum
1581891

Pēc sezonas noslēguma - mājās! Kristaps Porziņģis ielidojis Liepājā (+FOTO)

Pēc sezonas noslēguma - mājās! Kristaps Porziņģis ielidojis Liepājā (+FOTO)

Noslēdzoties sezonai Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Latvijas izcilākais basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien atgriezies Latvijā.

Par to liecina Porziņģa sociālajos tīklos publicētie attēli. Vienā no tiem viņš redzams Liepājas lidostā kopa ar tēvu.

Ar basketbolistu kopā ieradusies arī viņa draudzene Laura Vizla, kura arī publicējusi attēlus sociālajos tīklos.

Iepriekš vēstīts, ka šī sezona Porziņģim diezko veiksmīga nebija, un pēdējās četrās sezonas spēlēs basketbolists slimības dēļ laukumā nemaz nedevās.

Pats Porziņģis atzina, ka daudz traucējuši savainojumi un ar vienu no komandas līderiem Bredliju Bīlu sanāca pārāk maz kopā doties laukumā.

Latvijas Banka regulāri ziņos par komercbanku piedāvātajām depozītu procentu likmēm
Latvijas Banka ir sākusi publicēt regulāru pārskatu par komercbanku piedāvātajām noguldījumu procentu likmēm. Šis ir viens no pasākumiem, lai nodrošinātu komercbanku klientiem pilnīgāku informāciju par komercbanku sniegtajiem pakalpojumiem, tādējādi ve...
Kāpēc Latvijai ir dažādi nosaukumi dažādās valodās un dažādās valstīs?

Ir tik daudz valstu nosaukumi, ko mēs latviešu valodā saucam pilnībā citādi nekā oriģinālvalodā. Piemēram, Igaunija (Eesti), Krievija (Rosija), Vācija (Deutschland). Tas rada jautājumu - kā Latviju sauc citās valodās? Kāpēc nosaukumi atšķiras?

Tas var š...

Lai spēlētu, jāzina! Tiešsaistes viktorīna par 'Kriminālo Rīgu' tikai 'Delfi' abonentiem
19. aprīlī pulksten 19.00 visiem "Delfi" abonentiem tiks piedāvāta nebijusi iespēja tiešsaistē izspēlēt erudīcijas spēli "Kriminālā Rīga", pārbaudot savas zināšanas par populārāko Latvijas vadošā ziņu medija "Delfi" redakcijas vizuālās stāstniecības pr...


Komentāri