lv
ieiRHHBibRAIjkgdPUtOmnOBXUIk6Zq6T5FrD7P3
1577167

NHL sāk skrējienu pretim Stenlija kausam, pretendentu vidū arī Teodora Bļugera komanda

NHL sāk skrējienu pretim Stenlija kausam, pretendentu vidū arī Teodora Bļugera komanda
Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā pienācis laiks galvenajiem notikumiem, proti, sākas divus mēnešus ilgais skrējiens pretim hokeja prestižākajai trofejai - Stenlija kausam. 16 komandas jau ir pametušas ģērbtuves un var domāt par uzdevumiem starpsezonā, savukārt 16 labākās vienības turpinās sezonu Stenlija kausa izcīņā, kas sākas agrā otrdienas rītā pēc Latvijas laika. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, Latvijas hokejs būs pārstāvēts, taču tikai ar vienu spēlētāju - Teodoru Bļugeru.
Danēvičs skaidro vairākus faktorus Latvijas atpalicībai kreditēšanā

Latvijas atpalicība kreditēšanā no Lietuvas un Igaunijas ir saistīta gan ar vēsturiski dziļāku un smagāku krīzi pēc 2008.gada, gan ar uzņēmēju reputāciju un kapitāla izcelsmes jautājumiem, gan nodokļu nomaksu un ēnu ekonomikas līmeni, gan arī ar uzņēmē...

Caur Spāniju Latvijā pārdota lidmašīna 'Beechcraft B24R Sierra' nonākusi Pleskavā
Iespējams, pārkāpjot sankcijas, caur Lietuvu uz Krieviju nogādāta Latvijas uzņēmuma pārdota neliela lidmašīna, ziņo Lietuvas sabiedriskās raidorganizācijas LRT pētnieciskās žurnālistikas komanda.
Langa: Žurnālisti rīkojas zemiski izvēloties tik neveiksmīgu Levita fotogrāfiju!

Turpinās kaislīgs atbalsts prezidentam Egilam Levitam no valsts galvenās prezidenta atbalstītājas Liānas Langas, kas pārvēršas arvien smagākā formā.

LTV žurnālisti “norāvās” no dusmu pilnās nacionālistes Liānas Langas, kura apgalvoja, ka rakstam par pre...



Komentāri