lv
eJKiwdBynYNWZlJ3wCz4BETfmFFlymihnKQ7LXQ5
1576757

Langa: Žurnālisti rīkojas zemiski izvēloties tik neveiksmīgu Levita fotogrāfiju!

Langa: Žurnālisti rīkojas zemiski izvēloties tik neveiksmīgu Levita fotogrāfiju!

Turpinās kaislīgs atbalsts prezidentam Egilam Levitam no valsts galvenās prezidenta atbalstītājas Liānas Langas, kas pārvēršas arvien smagākā formā.

LTV žurnālisti “norāvās” no dusmu pilnās nacionālistes Liānas Langas, kura apgalvoja, ka rakstam par prezidentu viņi pievienojuši ne pārāk skaistu Levita fotogrāfiju.

“Vai @ltvzinas speciāli ielikuši tik neveiksmīgu Prezidenta fotogrāfiju? Cik zemiski!» viņa žēlojas sociālajos tīklos.

Komentāros cilvēki norādīja, ka fotogrāfija atbilst prezidenta tēlam. Citi lūdza Langu publicēt veiksmīgu Levita fotogrāfiju. Uz šo aicinājumu sieviete neatbildēja.

Kāda cita lietotāja ieraksts liecina, ka smaidīgu Levitu varētu likt tad, ja viņš paziņotu par amatpersonu algu paaugstināšanu.

Paraksts varētu būt tāds, raksta komentētājs: "Jūsu rēķini ir auguši, mana alga arī."

Pavisam nesen vietējie nacionālisti dalījās ar kārtējo patriotisko dusmu uzplūdu, pareģojot Latvijai teju vai bībelisku sodu, ja pašreizējo prezidentu Egilu Levitu pēc nākamajām vēlēšanām nomainīs Apvienotā saraksta kandidāts Uldis Pīlēns.

Latvijas darba tirgū pieaudzis nodarbināto īpatsvars ar augstāko izglītību
2022. gada sākumā Latvijas darba tirgū no 804 tūkstošiem nodarbināto vecumā no 25 gadiem 42,1% bija ar augstāko izglītību, kas ir pieaugums par 0,9 procentpunktiem gada laikā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.
Brīvdienās desmit Ukrainas un Krievijas pilsoņiem liegta ieceļošana Latvijā

Nedēļas nogalē drošības apsvērumu dēļ desmit Ukrainas un Krievijas pilsoņiem liegta ieceļošana Latvijā, informēja Valsts robežsardzē.

Piektdien ieceļošana Latvijā liegta diviem Ukrainas pilsoņiem, sestdien - četriem Ukrainas pilsoņiem, bet svētdien - tr...

Tiesā prasa piedzīt 414,7 miljonus eiro no ECB un Vienotā noregulējuma valdes

Likvidējamā "ABLV Bank" Eiropas Savienības (ES) tiesā prasa piedzīt 414,691 miljona eiro zaudējumus no Eiropas Centrālās bankas (ECB) un Vienotā noregulējuma valdes (VNV), liecina informācija ES Oficiālajā vēstnesī.

"ABLV Bank" prasa atzīt, ka ECB un VN...



Komentāri