lv
qnPh74M6xX1Bb12Lo4n1e1nFvxCJAKFyMWQHHEgO
1576120

Publicēts jaunākais WTA rangs - kur atrodas Ostapenko?

Publicēts jaunākais WTA rangs - kur atrodas Ostapenko?

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā šonedēļ pozīciju nav mainījusi un saglabā 22.vietu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja pakāpusies par 11 vietām un ieņem 213.pozīciju.

Daniela Vismane piedzīvojusi trīs pozīciju kritumu un ieņem 302.vietu, Diāna Marcinkēviča pakāpusies par divām vietām augšup un ieņem 393.pozīciju, bet Kamilla Bartone zaudējusi divas pozīcijas un atrodas 663.vietā. Anna Ozerova arī šonedēļ ir 968.vietā, bet Margarita Ignatjeva noslīdējusi piecas vietas zemāk un ieņem 1193.pozīciju.

WTA ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas un pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka un ASV tenisiste Džesika Pegula. Tunisiete Onsa Žabēra ir ceturtā, Francijas sportiste Karolīne Garsija saglabā piekto pozīciju, sestajā vietā joprojām ir Korija Gofa no ASV, septītajā - Jeļena Ribakina no Kazahstānas, astotajā - neitrālā tenisiste Darja Kasatkina, devītajā - grieķiete Marija Sakari, bet desmitnieku noslēdz čehiete Petra Kvitova.

Arī dubultspēlēs Ostapenko saglabājusi savu pozīciju un ir desmitā, Vismane atkāpusies par vienu vietu (243.), bet Marcinkēviča kāpusi augšup par divām vietām (257.). Semeņistaja savu pozīciju uzlabojusi par vienu vietu (262.). Bartone (690.) ir vienu vietu zemāk, Patrīcija Špaka un Elza Tomase (abām - dalīta 912.) - pakāpušās par divām vietām, bet Denīza Marcinkēviča veikusi sešu vietu kāpumu uz 934.pozīciju. Ignatjeva (1153.) zaudējusi divas vietas, bet Ozerova (1385.) ir septiņas vietas zemāk.

Latvijas valsts ceļi ziņo, kur šonedēļ būs visvairāk satiksmes ierobežojumi

Valsts autoceļu pārbūves laikā visvairāk ierobežojumu šonedēļ ir uz Daugavpils šosejas (A6), kur būvdarbi notiek četros posmos, informēja "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Lielvārdē trijos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, ātruma ierobežojums ir 50 km/h ...

Tralmaks noslēdz regulāro sezonu AHL ar fantastisku sniegumu (+VIDEO)

Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta pēdējā spēlē svētdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks, palīdzot Providensas "Bruins" savā laukumā ar 7:3 (2:2, 1:1, 4:0) pieveikt Springfīldas "Thunde...

Zināms, cik liels atbalsts pieejams zvejniekiem par roņu radītajiem zaudējumiem

Zvejniekiem par 2022.gadā roņu nodarītajiem zaudējumiem pieejams kopējais atbalsts 300 000 eiro apmērā, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Nauda aizsargājamo jūras zīdītāju radīto zaudējumu segšanai tiks piešķirta no Eiropas ...



Komentāri