lv
Qw6Z245styex3L0sR7bChHNehe4QDlFOpXW5f30b
15570

Cēsīs izskanēs jaunā LNSO mākslinieciskā vadītāja Tarmo Peltokoski inaugurācijas koncerts

Cēsīs izskanēs jaunā LNSO mākslinieciskā vadītāja Tarmo Peltokoski inaugurācijas koncerts
19. novembrī plkst. 17.00 koncertzālē "Cēsis" norisināsies Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra jaunā mākslinieciskā vadītāja un galvenā diriģenta Tarmo Peltokoski inaugurācijas koncerts "LNSO un Tarmo Peltokoski. Sibēliuss, Vons-Viljamss un Auznieks". Koncertā būs iespēja dzirdēt LNSO jaunā rezidējošā komponista Krista Auznieka skaņdarbu "Grace", somu simfoniķa Žana Sibēliusa Piekto simfoniju, kā arī angļu skaņraža Ralfa Vona-Viljamsa Piekto simfoniju, informēja LNSO pārstāvji.
Dombrovskis: Jaunās valdības pirmais uzdevums - izstrādāt sabalansētu budžetu

Topošās Latvijas valdības pirmais uzdevums būs izstrādāt sabalansētu budžetu, šorīt intervijā LTV "Rīta panorāmā" uzvēra Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietnieks, viens no "Jaunās vienotības" (JV) līderiem Valdis Dombrovskis.

Pašlaik valdības v...

Latvijas speciālisti atbalstīs Ukrainas pusaudžu mentālās veselības stiprināšanu

Latvijas Bērnu un pusaudžu resursu centrs (BPRC) sāk sadarbību ar bērnu un pusaudžu mentālās veselības fondu Ukrainā, informēja centra valdes priekšsēdētāja Liene Dambiņa.

Kopš Krievijas sāktā kara pret Ukrainu, BPRC sniedz palīdzību pusaudžiem no Ukrai...

Lielbritānija: okupanti tankus un kaujas mašīnas sākuši ņemt no Baltkrievijas krājumiem
Pēdējo nedēļu laikā Krievija, visticamāk, ir lēmusi par vismaz 100 papildu tanku un kājnieku kaujas mašīnu iegādi no Baltkrievijas krājumiem, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.


Komentāri