lv
SsHviCrOa90gReV7yeXW1eReMS8T335ztPkVBNaw
1549924

Puntulis: Lai pieņemtu Laikmetīgās mākslas muzeja projekta dāvinājumu, jāpārliecinās, ka darījums ir kristāldzidrs

Puntulis: Lai pieņemtu Laikmetīgās mākslas muzeja projekta dāvinājumu, jāpārliecinās, ka darījums ir kristāldzidrs
Nākamgad beigsies Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja projektam izsniegtā būvatļauja, taču Kultūras ministrija lēmumu, vai valstij projektu pieņemt dāvinājumā, pieņems tikai pēc neatkarīgu ekspertu slēdziena. Kultūras ministrs Nauris Puntulis (Nacionālā apvienība) LTV raidījumā "Viens pret vienu" skaidroja: "Kā mēs zinām, termiņu pagarināšana ir iespējama, un tas nemaz nav tik ļoti sarežģīti, lai mēs šodien atļautos riskēt ar kaut ko nepārbaudītu."
Jāzepa Pīgožņa balvai ainavu glezniecībā nominēti 8 mākslinieki

Jāzepa Pīgožņa balvai Latvijas ainavu glezniecībā nominēti astoņi mākslinieki, informēja Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzejā.

Uz balvu pretendē Dita Lūse ar darbu "Vasaras skaņas", Ilze Smildziņa ar darbu "Laikā", Inga Jurova ar darbu "Lielais k...

Kariņš nav apmierināts ar pensiju sistēmu. Vai plāno ko iepriecinošu?

Latvijas izdienas pensiju sistēma nav ilgtspējīga un būtu jāmaina, šādu nostāju intervijā LTV "Rīta panorāmai" pauda Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Premjers uzsvēra, ka izdienas pensiju sistēma jāmaina tā, lai tās vairs nepiešķirtu, piemēram...

Pludmales volejbolists Mihails Samoilovs: Eiropas čempionātā vīriešu sacensībās varam aizmirst par medaļām
Ņemot vērā pieaugušo konkurenci un Latvijas pludmales volejbolistu grūtības, Eiropas čempionātā Vīnē vīriešu sacensībās latviešu pāriem labs sniegums būs, ja izdosies iegūt kaut devīto vietu, sarunā ar ziņu aģentūru LETA pastāstīja Mārtiņa Pļaviņa pāri...


Komentāri