lv
mlq4Atxq3rQKFgPUja68frdpBeejyhm6dyfOQ7Ks
1545506

Lidostā atgriežas lielāka burzma – aicina ceļotājus lidojumiem posties laikus

Lidostā atgriežas lielāka burzma – aicina ceļotājus lidojumiem posties laikus
Lidostas "Rīga" darbība atgriežas pirmspandēmijas līmenī, līdz ar to svarīgi lidojumiem gatavoties laikus . Ceļotājiem jāpārskata, vai reģistrētajā bagāžā nav vairāk par 15 elektroierīcēm, šķidrumi ar tilpumu virs 100 mililitriem vai asi priekšmeti, bet reģistrētajā bagāžā – vai nav ievietotas no ierīcēm noņemamas baterijas un ierīces, kas var pašas ieslēgties un uzkarst, Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" atgādināja lidostas "Rīga" pārstāvji.
Leģendārais «Pērkons» aicina uz koncertu Slampes Kultūras pilī

Piektdien, 21.aprīlī, plkst.19.00 Slampes Kultūras pilī notiks leģendārās grupas "Pērkons" koncerts, kuram dots nosaukums "Sapumpurots zars", informēja producents Sandis Mohovikovs.

Skanēs grupas radošās darbības laikā sakrātās un klausītāju iecienītās ...

Februārī Latvijas ārējās tirdzniecības apgrozījums - par 1,4 % lielāks nekā pirms gada
Šogad februārī Latvijas ārējās tirdzniecības apgrozījums veidoja 3,36 miljardus eiro, kas faktiskajās cenās bija par 1,4% vairāk nekā pirms gada, tai skaitā preču eksporta vērtība pieauga par 3%, bet importa vērtība par 0,1%, liecina Centrālās statisti...
Iedzīvotāju pieprasījums pēc krājobligācijām sasniedzis rekordaugstu līmeni

Marta beigās un aprīļa pirmajās dienās Latvijas iedzīvotāju pieprasījums pēc krājobligācijām ir sasniedzis augstāko līmeni, informēja Valsts kases pārstāvji.

Kopš 30.marta iedzīvotāji ir iegādājušies krājobligācijas aptuveni septiņu miljonu eiro apmērā,...



Komentāri