lv
QPSNsgdTovPO0toV7LjWFTX7XX06Cfl3EGu11lfF
1539593

Tupinās Lieldienu pasākumi Rīgā

Tupinās Lieldienu pasākumi Rīgā

Otrajās Lieldienās Rīgā turpināsies dažādi svētku pasākumi, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Plkst.12 VEF Kultūras pilī bērnu un jauniešu tautas deju ansamblis "Zelta sietiņš" uzstāsties koncertā "Saules pilni visi rīti", bet plkst.15 Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" notiks Lieldienu plaukstiņpolka ar Orķestri "Rīga" un Daumantu Kalniņu.

Kultūras centrā "Mazā ģilde" plkst.16 notiks Otro Lieldienu koncerts "Kokles dziesma", kurā uzstāsies koklētāju ansambļi "Kokļu klubs", "Austriņa" un tenors Mārtiņš Zvīgulis, bet pasākumu vadīs Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis.

Plkst.14 Kultūras centrā "Imanta" Lieldienu koncertā "Caur lieldienu saule nāca" uzstāsies postfolkloras grupa "Rikši", plkst.17 Kultūras centrā "Iļģuciems", piedaloties kamerkorim "Muklājs" un draugi, notiks pavasara koru mūzikas koncerts, savukārt plkst.18 koncertzālē "Ave Sol" būs baudāms koncerts "Pavasara jausma", kurā piedalīsies Rīgas kamerkoris "Ave Sol", pianiste Agnese Egliņa un ērģelnieks Jānis Pelše, kā arī diriģenti Andris Veismanis un Jurģis Cābulis.

Veidos atbalsta organizāciju bērniem, bāriņtiesām un sociālajiem dienestiem

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekciju (VBTAI) veidosim kā atbalsta organizāciju bērniem, bāriņtiesām un sociālajiem dienestiem, par plāniem transformēt iestādi pavēstīja labklājības ministre Evika Siliņa (JV).

Jau iepriekš ministre bija norādījus...

Latvieši Lielbritānijā sarīko ģimeņu sporta dienu
Lielbritānijā Lieldienu zaķis slēpj nevis īstās, bet gan šokolādes olas, un galvenā izklaide bērniem ir noslēpto kārumu atrašana dārzā. Bet bērnu vecākiem no Latvijas Lieldienu pasākums jārīko pašiem. Latvijas Televīzija pabija vienā no latviešu rīkota...
ES līmenī Latvijai draud tiesvedība par melnalkšņa staignāja nesargāšanu
Eiropas Komisija draud Latviju iesūdzēt Eiropas Savienības Tiesā, lai sodītu par melnalkšņa staignāju nesargāšanu. Viens no tādiem izcirsts netālu no Stīpnieku ciema Olaines novadā 2021.gadā, kad Eiropas Komisija jau bija uzsākusi pārkāpuma procesu, vē...


Komentāri