lv
ENbqm6rOoR9NeC8yqjPmQajnygaUkAOT1aN8C1aU
1535357

Lieldienu rītā valsts lielākajā daļā skaidras debesis

Lieldienu rītā valsts lielākajā daļā skaidras debesis

Pirmo Lieldienu rītā Latvijā ir lielākoties skaidras debesis, vairāk mākoņu saglabājas valsts dienvidaustrumu daļā, kā arī Liepājas pusē, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns vējš. Daugavpils apkaimē vietām līst. Sestdien uzlija daudzviet Latvijas dienvidu novados, pierobežā lokāli bija pērkona lietusgāzes.

Gaisa temperatūra sešos rītā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) novērojumu tīklā bija no -0,6 grādiem Zosēnos un -0,5 grādiem Stendē līdz +6,1 grādam Daugavpilī un +6,6 grādiem Dagdā.

Rīgā saulains rīts, pūš viegls ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš. Gaisa temperatūra plkst.6 bija +1..+3 grādi, bet starptautiskajā lidostā termometra stabiņš noslīdēja grādu zem nulles.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien saskaņā ar LVĢMC datiem bija no +6..+7 grādiem Daugavgrīvā un Ventspils ostā līdz +17,7 grādiem Daugavpilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 8.aprīlī bija nepilni +32 grādi Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz svētdienu -20 grādi kalnos Norvēģijas dienvidos.

Svētdiena būs pārsvarā saulaina un silta, sola sinoptiķi

Pirmajās Lieldienās Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, vairāk mākoņu saglabāsies valsts dienvidaustrumu daļā, kur vietām līs, prognozē sinoptiķi.

Lietus mākoņi gaidāmi galvenokārt Latgales dienvidos un Sēlijas austrumos, lokāli iespējams stip...

Stankevičs Lieldienās novēl piedzīvot prieku un nest to tālāk

Latvijas Romas Katoļu baznīcas arhibīskaps-metropolīts Zbigņevs Stankevičs Lieldienās ikvienam novēl piedzīvot prieku un nest to tālāk.

Citējot svētkos rakstus, Stankevičs novēl, lai Kristus augšāmcelšanās gaisma apspīdētu katra cilvēka dzīvi.

Viņš mudi...

Ārste: Spēju iemigt ietekmē ne tikai melatonīns, bet arī mūsu pašu paradumi
Cilvēka organismā strādā centrālais pulkstenis, kas regulē mūsu aizmigšanu un pamošanos, taču šos procesus būtiski ietekmē arī pašu paradumi – ziņu lasīšana, ēšana vai fiziskas aktivitātes īsi pirms gulētiešanas izjauc organisma ritmu, Latvijas Radio r...


Komentāri