lv
TIDhH4yaPKAIHaQBUjiXv84QXEEVlEWM5iGIXqPa
1535356

Svētdiena būs pārsvarā saulaina un silta, sola sinoptiķi

Svētdiena būs pārsvarā saulaina un silta, sola sinoptiķi

Pirmajās Lieldienās Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, vairāk mākoņu saglabāsies valsts dienvidaustrumu daļā, kur vietām līs, prognozē sinoptiķi.

Lietus mākoņi gaidāmi galvenokārt Latgales dienvidos un Sēlijas austrumos, lokāli iespējams stiprs lietus un pērkona negaiss.

Pūtīs lēns vējš, galvenokārt ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš.

Gaiss iesils līdz +11..+16 grādiem, bet Rīgas līča dienvidu un rietumu piekrastē, kā arī vietām pārējā Latvijas piekrastē temperatūra nepārsniegs +6..+10 grādus.

Galvaspilsētā svētdien gaidāms sauss un saulains laiks, lēns līdz mērens ziemeļu vējš nesīs vēsumu no Rīgas līča, tādēļ maksimālā gaisa temperatūra gaidāma no +7 grādiem pilsētas ziemeļos līdz +13 grādiem dienvidos.

Laikapstākļus nosaka augsta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 1025-1028 hektopaskāli jūras līmenī.

Stankevičs Lieldienās novēl piedzīvot prieku un nest to tālāk

Latvijas Romas Katoļu baznīcas arhibīskaps-metropolīts Zbigņevs Stankevičs Lieldienās ikvienam novēl piedzīvot prieku un nest to tālāk.

Citējot svētkos rakstus, Stankevičs novēl, lai Kristus augšāmcelšanās gaisma apspīdētu katra cilvēka dzīvi.

Viņš mudi...

Ārste: Spēju iemigt ietekmē ne tikai melatonīns, bet arī mūsu pašu paradumi
Cilvēka organismā strādā centrālais pulkstenis, kas regulē mūsu aizmigšanu un pamošanos, taču šos procesus būtiski ietekmē arī pašu paradumi – ziņu lasīšana, ēšana vai fiziskas aktivitātes īsi pirms gulētiešanas izjauc organisma ritmu, Latvijas Radio r...
'Uz Dominikānu doties iespējams' – Krievijas dubultpilsoņa izbraukšanas rīkojumu vērtē Latvija
Senāta Administratīvo lietu departaments atstājis negrozītu lēmumu "Interpola" meklēšanā izsludināta Krievijas un Dominikānas dubultpilsoņa strīdā ar Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldi (PMLP) par Latvijas izdoto izbraukšanas rīkojumu no Eiropas Sa...


Komentāri