lv
8vCN94WACEyHOW2yrr8cjFwVIxgOzJQokGHJxwQp
1519652

Policija Lieldienu brīvdienās uz autoceļiem rīkos masveida reidus

Policija Lieldienu brīvdienās uz autoceļiem rīkos masveida reidus
Valsts policija (VP) Lieldienu brīvdienās – no 7. līdz 10. aprīlim – pastiprināti pievērsīsies drošībai uz ceļa. Reidus un masveida pārbaudes policijas veiks ne tikai uz galvenajiem, bet arī uz vietējās nozīmes ceļiem. To Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pastāstīja VP Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieka vietnieks Arturs Smilga.
Ziedoņa fonds «Viegli» radījis jaunu dziesmu «Nakts ugunīs» (+VIDEO)

Imanta Ziedoņa fonds “Viegli” publicējis jaunu dziesmu “Nakts ugunīs”, kas pirmatskaņojumu piedzīvos koncertu sērijā “Es būšu tur” par godu Imanta Ziedoņa deviņdesmitgadei 2023. gada 1. – 3. maijā Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē.

“Kopš fon...

Miša cietumā, Valdis – skolā. Kur ved dzīves ceļi pēc bērnunama
Miša (23) un Valdis (19) lielāko daļu dzīves pavadījuši bērnunamos vai audžuģimenēs dažādos Latvijas nostūros (abu vārdi mainīti). Miša nāk no nelabvēlīgas daudzbērnu ģimenes, kur mammai patika iedzert kopā ar draugiem. Savukārt Valdis ir bārenis – mam...
RFS iesit divus vārtus 10 minūtēs un izvirzās Virslīgas līderpozīcijā

RFS komanda trešdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas ceturtās kārtas mačā savā laukumā ar 2:0 (0:0) pārspēja "Liepāju", pretinieku pretestību salaužot otrā puslaika otrajā pusē.

Rīdziniekiem vārtus guva Andrejs Iličs un Petrs Marešs.

Pirmajā puslai...



Komentāri