lv
Pwj9CUJDytsotp9YtnvK9EkaRM0HoJnmDAYtk0OZ
1518107

Miša cietumā, Valdis – skolā. Kur ved dzīves ceļi pēc bērnunama

Miša cietumā, Valdis – skolā. Kur ved dzīves ceļi pēc bērnunama
Miša (23) un Valdis (19) lielāko daļu dzīves pavadījuši bērnunamos vai audžuģimenēs dažādos Latvijas nostūros (abu vārdi mainīti). Miša nāk no nelabvēlīgas daudzbērnu ģimenes, kur mammai patika iedzert kopā ar draugiem. Savukārt Valdis ir bārenis – mamma nomira agrā bērnībā, līdz sešu gadu vecumam abi ar vecāko māsu dzīvoja pie omes. Vēlāk – bērnunamā un jauniešu mājā. Šobrīd Valdis mācās arodskolā un dzīvo paša īrētā dzīvoklī, bet Miša jau otro reizi ir ieslodzījuma vietā par laupīšanām un zādzībām. Abiem jauniešiem dzīve nav bijusi viegla, abi gājuši cauri bērnunamu sistēmai, tomēr tālākais ceļš pēc bērnunamu "absolvēšanas" katram ievirzījies pavisam citādā virzienā.
RFS iesit divus vārtus 10 minūtēs un izvirzās Virslīgas līderpozīcijā

RFS komanda trešdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas ceturtās kārtas mačā savā laukumā ar 2:0 (0:0) pārspēja "Liepāju", pretinieku pretestību salaužot otrā puslaika otrajā pusē.

Rīdziniekiem vārtus guva Andrejs Iličs un Petrs Marešs.

Pirmajā puslai...

Izlasi - ko jaunieši visvairāk ēnojuši šogad

Šogad izglītības organizācijas "Junior Achievement Latvia" ("JA Latvia") organizētajā Ēnu dienā visvairāk jaunieši vēlējušies ēnot policijas darbiniekus, informēja "JA Latvia" pārstāvji.

Uz policijas inspektora vakanci tika saņemti 392 pieteikumi, savu...

Zemgale/LLU hokejisti otro gadu pēc kārtas kļūst par Latvijas čempioniem

"Zemgale"/LLU komanda trešdien nodrošināja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) finālsērijā un kļuva par divkārtēju Latvijas čempioni hokejā.

Pēdējo divu sezonu čempione "Zemgale"/LLU finālsērijas piektajā spēlē viesos ar rezultātu 5:1 (2:0, 2:0, 1:1) uz...



Komentāri