lv
D3zodOIylTjlUjpDo0wYwH8pqgqRqYCmzbQeOOru
1516986

«Krievija kopā ar Putinu ir pārņemta ar nāves kultu.» Intervija ar radio «Svoboda» raidījumu vadītāju

«Krievija kopā ar Putinu ir pārņemta ar nāves kultu.» Intervija ar radio «Svoboda» raidījumu vadītāju
Krievijā uzvaras kults pārvērties par nāves kultu, un tā kopā ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu ar šo nāves kultu ir pārņemta, intervijā Latvijas Radio raidījumā "Brīvības bulvāris" sacīja politologs, radio "Svoboda" žurnālists, grāmatas "Krievu Leviatāna atgriešanās" autors un Prāgas Universitātes pasniedzējs Sergejs Medvedevs, kurš arī vērtēja, ka Krievija atdalās no mūsdienu pasaules un modernizācijas, pārvēršoties par sava veida viduslaiku ordas hanisti. "Putins pat vairs nav cars, drīzāk jau hans," viņš vērtēja.
Baltkrievijā par spiegošanu nepamatoti aizturēts viens Latvijas pilsonis

Baltkrievijas puse 2022.gada martā ir aizturējusi un izvirzījusi nepamatotas apsūdzības spiegošanā vienam Latvijas pilsonim, norādīja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Viņa atzīmēja, ka Latvijas konsulārās amatpersonas iespēju robe...

Zemgale iet pēc otrā kausa. Vai Mogo atliks svētkus?

Šodien, 5. aprīlī, notiks piektā Latvijas hokeja Virslīgas fināla spēle, kur Rīgā vietējā HK “Mogo” uzņems HK “Zemgale” hokejistus. Rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām ir 3-1 par labu šīs dienas viesiem. Uzvaras gadījumā Jelgavas klubs kļūs par Latvij...

Imigrācijas likuma grozījumi: Atvieglojumi uzturēšanās pagarināšanai krieviem

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma Imigrācijas likuma grozījumus, kuros atbilstoši Iekšlietu ministrijas (IeM) priekšlikumiem noteikti nelieli atvieglojumi uzturēšanās atļauju pagarināšanai Krievijas pilsoņiem.

Jau līdz šim spēkā esošā Imigrācijas ...



Komentāri