lv
OPtXImip4Uj3BzbbPi0WQdfEmF1AfFNd5E52CeOs
1516785

Kārtējo reizi noskaidrots iekārojamākais darba devējs. Izmaiņu nav...

Kārtējo reizi noskaidrots iekārojamākais darba devējs. Izmaiņu nav...

Par 2022.gada iekārojamāko darba devēju piekto gadu pēc kārtas atzīta AS "Swedbank", informēja aptaujas "Top darba devējs 2022" rīkotāja, interneta personāla atlases uzņēmuma "CV-Online Latvia" pārstāvji.

Savukārt tituls "Gada izaugsme" tika piešķirts farmācijas uzņēmumam SIA "Latvijas aptieka", kas pirmo reizi iekļuvis labāko Latvijas darba devēju sarakstā.

Par labāko darba vietu valsts sektorā tika atzīta "Rīgas Stradiņa universitāte", savukārt labākās darbavietas titulu informācijas tehnoloģiju (IT) un telekomunikāciju sektorā atkārtoti ieguva SIA "Latvijas Mobilais telefons".

Savukārt par labāko darbavietu finanšu sektorā atkārtoti tika atzīta AS "Swedbank", tādējādi iegūstot divus titulus.

Labākās darbavietas titulu transporta un loģistikas sektorā saglabāja AS "Air Baltic Corporation", bet tirdzniecības sektorā otro gadu pēc kārtas iekārotākā darba devēja līdera pozīcijas ieņēma SIA "Lidl Latvija".

Starp ražošanas uzņēmumiem nosargāt līdera pozīciju izdevās AS "Madara Cosmetics", bet starptautisko biznesa pakalpojumu sektorā labākās darbavietas titulu atkārtoti ieguva SIA "Circle K Business Centre".

Šogad aptaujā ieviesta jauna biznesa kategorija, nosakot labāko darba devēju HoReCa sektorā, aizstājot sabiedriskās ēdināšanas kategoriju un iekļaujot arī izmitināšanas jomā strādājošos darba devējus. Labākās darbavietas titulu HoReCa sektorā ieguva SIA "Hotel Jūrmala SPA".

Aptaujā tika noskaidroti arī iekārojamākie darba devēji reģionos, un Kurzemē labāko darba devēju titulu atkātoti ieguva tekstilmateriālu ražotāja SIA LSEZ "Lauma Fabrics", Vidzemē jau devīto gadu pēc kārtas - AS "Cēsu alus", Latgalē - AS "Latvijas maiznieks", savukārt Zemgalē - AS "Dobeles dzirnavnieks".

Aptauja "Top darba devējs 2022" noritēja jau divpadsmito gadu, un šajā gadā tā veikta no 16.janvāra līdz 28.februārim. Šogad aptaujā piedalījās 15 917 respondentu no visas Latvijas.

ĀM aicina sabiedrotos stiprināt pretgaisa un pretraķešu aizsardzību Baltijā

Šodien Briselē Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs piedalījās NATO dalībvalstu ārlietu ministru sanāksmē, kuras laikā notika darba sesija par gatavošanos NATO Viļņas samitam un sanāksme ar Indijas un Klusā okeāna valstu partneriem, ziņo Ārlietu ...

Rīgā tiks aizvadīts Pasaules kērlinga tūres posms jauktajiem pāriem

Šajā nedēļas nogalē jau otro reizi šajā sezonā Rīgā norisināsies Pasaules kērlinga tūres (PKT) posms jauktajiem pāriem, vēsta Latvijas Kērlinga asociācija (LKA).

Sacensībās, kas tiks aizvadītas no 6.līdz 9.aprīlim, kopumā piedalīsies 16 komandas no Čehi...

Latvijas Radio reportāža no Ukrainas: Hersonā sāpīgi uztver okupantu nerimstošo vēlmi izpostīt
Turpinoties Krievijas karam pret Ukrainu, regulāri uzbrukumi notiek arī Hersonai un to šonedēļ apmeklēja arī Latvijas Radio korespondente Ukrainā. Lai arī hersonieši pie dzīves ar šāviņu trokšņiem un izpostītas pilsētas ir pieraduši, pilsētas iedzīvotā...


Komentāri