lv
3CjZzfvO0OLxBm7VGBsRzyQCZgC8Wg5EUy2OLbnT
1516574

Rīgā tiks aizvadīts Pasaules kērlinga tūres posms jauktajiem pāriem

Rīgā tiks aizvadīts Pasaules kērlinga tūres posms jauktajiem pāriem

Šajā nedēļas nogalē jau otro reizi šajā sezonā Rīgā norisināsies Pasaules kērlinga tūres (PKT) posms jauktajiem pāriem, vēsta Latvijas Kērlinga asociācija (LKA).

Sacensībās, kas tiks aizvadītas no 6.līdz 9.aprīlim, kopumā piedalīsies 16 komandas no Čehijas, Dānijas, Igaunijas, Kanādas, Latvijas, Lietuvas, Slovākijas un Ungārijas.

Pāri turnīru sāks sadalīti četrās grupās pa četriem, aizvadot apļa spēles. Katras grupas divas labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, lai turpinātu cīņu par turnīra titulu.

Starp turnīra dalībniekiem būs PKT ranga piektajā vietā esošais Igaunijas duets Marija Kaldve/Harijs Lills, kuri iepriekšējā nedēļas nogalē PKT jaukto pāru posmu Čehijā noslēdza ar sudraba godalgām. PKT ranga sestajā vietā atrodas Latvijas komanda Daina Barone/Arnis Veidemanis.

No Latvijas vienībām Rīgā paredzētajā PKT posmā startēs Katrīna Gaidule/Roberts Reinis Buncis, kuri ir divkārtēji Latvijas čempioni junioru konkurencē, bet starp pieaugušajiem Latvijas meistarsacīkstēs ierindojās ceturtajā vietā. Tāpat sacentīsies arī Dace Regža/Jānis Rēdlihs, Iluta Linde/Jānis Rudzītis, Sanita Saulgrieze/Jānis Rēdlihs un Gunta Millere/Aivars Purmalis.

Dažām no viesu komandām šīs būs pēdējās sagatavošanās sacensības pirms došanās uz pasaules čempionātu jauktajiem pāriem, kas no 22. līdz 29.aprīlim norisināsies Korejas pilsētā Kanninā. Savukārt Millere un Purmalis tajā pašā laikā un vietā sacentīsies pasaules čempionātā senioriem.

Latvijas Radio reportāža no Ukrainas: Hersonā sāpīgi uztver okupantu nerimstošo vēlmi izpostīt
Turpinoties Krievijas karam pret Ukrainu, regulāri uzbrukumi notiek arī Hersonai un to šonedēļ apmeklēja arī Latvijas Radio korespondente Ukrainā. Lai arī hersonieši pie dzīves ar šāviņu trokšņiem un izpostītas pilsētas ir pieraduši, pilsētas iedzīvotā...
Tiesa turpinās vērtēt "LDz Cargo" sūdzību par 5,694 miljonu eiro sodu

Administratīvā apgabaltiesa šodien plkst.11 turpinās skatīt VAS "Latvijas dzelzceļš" meitassabiedrības SIA "LDz Cargo" sūdzību par Konkurences padomes (KP) lēmumu, ar kuru uzņēmumam noteikta soda nauda 5,694 miljonu eiro apmērā, aģentūra LETA noskaidro...

Turpinās iztiesāt otro digitālās televīzijas krimināllietu

Rīgas apgabaltiesa šodien plkst.13 turpinās iztiesāt tā dēvēto otro digitālās televīzijas krimināllietu, kurā apsūdzētas vairākas personas, tai skaitā bijušais satiksmes ministrs, tagadējais 14.Saeimas deputāts Ainārs Šlesers (LPV), aģentūra LETA noska...



Komentāri