lv
fI54xAGStZvWXbQw57OUMciOVvOkUTH9gSCPLK9M
1513156

Rīgā noritēs boksera Ričarda Bolotņika atklātais treniņš

Rīgā noritēs boksera Ričarda Bolotņika atklātais treniņš

Šodien Rīgā noritēs boksera Ričarda Bolotņika atklātais treniņš.

Atklātais treniņš plkst.9.30 notiks "Rimi" Olimpiskā centra otrajā stāvā "LNK Boxing" zālē.

Sportists galvenā trenera pavadībā aizvadīs treniņu, kā arī atbildēs uz masu mediju jautājumiem par gaidāmo cīņu.

6.maijā Bolotņiks Meksikas pilsētā Gvadalaharā Kanelo Alvaresa cīņu vakarā svara kategorijā līdz 79,4 kilogramiem aizvadīs cīņu ar ukraiņu bokseri Oleksandru Gvozdiku.

Šobrīd rīdzinieks aktīvi trenējas un sestdien lidos uz Spānijas pilsētu Benidormu, lai aizvadītu triju nedēļu treniņnometni ar sparingcīņām trenera Romana Anučina vadībā.

Pēc tam bokseris kopā ar savu komandu lidos uz Gvadalaharu.

33 gadus vecais Bolotņiks karjeras laikā uzvarējis 19 no 26 cīņām, astoņas no tām noslēdzot ar nokautu, kā arī viena cīņa ir beigusies neizšķirti.

Latvijas bokseris pēdējo cīņu aizvadīja 2022.gada aprīlī, kad pieveica horvātu Hrvoji Sepu, sagādājot pretiniekam pirmo zaudējumu profesionāļa karjerā.

35 gadus vecais Gvozdiks profesionālajā boksā ir aizvadījis 19 cīņas, izcīnot 18 uzvaras, no kurām 14 - ar nokautu. Pēc triju gadu pārtraukuma viņš ringā atgriezās februārī, ASV pieveicot meksikāni Hosuē Obando.

Jaunieši aicināti piedalīties vizuālo vēstījumu konkursā par Stūra mājas nākotni

Atsaucoties uz šogad aktualizēto jautājumu par "Stūra mājas" nākotni, Latvijas Okupācijas muzejs izsludina vizuālo vēstījumu konkursu "Uz stūra" jauniešiem no 18 līdz 28 gadiem, informēja muzeja pārstāve Anete Enikova.

Labāko darbu autori saņems naudas ...

Mejerim 7 punkti Hapoel uzvarā FIBA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris otrdien Izraēlā guva septiņus punktus viņa pārstāvētās Jeruzalemes "Hapoel" uzvarā FIBA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē.

Jeruzalemes "Hapoel" mājās bez savainotā Jāņa Strēlnieka spēlējošo Atēnu AEK piev...

'Ne krievs, ne latvietis. Kas tad es esmu?' Saruna ar režisoru Staņislavu Tokalovu
"Ja es mīlu savu vecmāmiņu, tas nenozīmē, ka man jāiet uz 9. maija svinībām vai jāatbalsta Krievija vai Putins," saka režisors Staņislavs Tokalovs. Viņa jaunākais darbs – dokumentālā filma "Viss būs labi" (2023) – stāsta par trīs Latvijas krievu ģimene...


Komentāri