lv
htwG9bq1bZuyfXUDoAUmwe1PdOsN8hC5azDg75yA
1512942

Mejerim 7 punkti Hapoel uzvarā FIBA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

Mejerim 7 punkti Hapoel uzvarā FIBA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris otrdien Izraēlā guva septiņus punktus viņa pārstāvētās Jeruzalemes "Hapoel" uzvarā FIBA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē.

Jeruzalemes "Hapoel" mājās bez savainotā Jāņa Strēlnieka spēlējošo Atēnu AEK pieveica ar 64:55 (26:6, 10:18, 13:21, 15:10).

Mejeris 25 minūtēs un 54 sekundēs laukumā realizēja divus no trim divpunktu un vienu no diviem trīspunktu metieniem. Viņa kontā arī sešas atlēkušās bumbas, pa divām rezultatīvām piespēlēm un personiskajām piezīmēm, četras kļūdas, divi bloķēti metieni, +/- rādītājs -1 un efektivitātes koeficients 11.

Rezultatīvākais mājiniekiem ar 20 punktiem bija Spīdijs Smits, bet 12 punktus sakrāja Levi Rendolfs.

Viesiem 18 punktus un piecas atlēkušās bumbas sakrāja Kenijs Viljamss, bet 12 punktus, kā arī pa septiņām zem groziem izcīnītām bumbām un rezultatīvām piespēlēm sakrāja - Ekils Mičels.

Trešdien Bonnas "Telekom" uzņems Rodiona Kuruca pārstāvēto Strasbūras SIG (Francija), bet pērnās sezonas fināla atkārtojumā Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" izbraukumā tiksies ar Tenerifes "Lenovo".

Ceturtdaļfinālu otrās spēles notiks 11. un 12.aprīlī, bet trešās, ja būs nepieciešams, - 18. un 19.aprīlī.

Ceturtdaļfinālā uzvarētāji tiek noskaidroti dueļos līdz divām uzvarām, bet sezona noslēgsies ar "Final Four" turnīru maijā.

Pusfināla izloze notiks aprīļa beigās pilsētā, kura uzņems finālčetrinieka spēles.

Otrajā grupu turnīrā 16 komandas bija sadalītas četrās apakšgrupās, pirmo divu vietu ieguvējām kvalificējoties ceturtdaļfinālam.

Pagājušajā sezonā divu Spānijas komandu cīņā finālā Tenerifes "Lenovo" ar 98:87 pieveica "Baxi".

'Ne krievs, ne latvietis. Kas tad es esmu?' Saruna ar režisoru Staņislavu Tokalovu
"Ja es mīlu savu vecmāmiņu, tas nenozīmē, ka man jāiet uz 9. maija svinībām vai jāatbalsta Krievija vai Putins," saka režisors Staņislavs Tokalovs. Viņa jaunākais darbs – dokumentālā filma "Viss būs labi" (2023) – stāsta par trīs Latvijas krievu ģimene...
No puišeļiem līdz krokodilu medniekam – piecas idejas filmu scenārijam par Latviešu leģionu
Laikā, kad Latvijā lēnām top, bet tā arī nespēj nonākt līdz ekrāniem vairākas filmas par Latviešu leģiona tematu, portāls "Delfi" piedāvā piecas idejas, kā par šo traģisko, bet reizē ar aizkustinošiem stāstiem bagāto Latvijas 2. pasaules kara vēstures ...
Industra Bank auditētā peļņa ievērojami augusi - pērn pārsniedza 4 miljonus eiro

"Industra Bank" pagājušajā gadā strādāja ar auditēto peļņu 4,019 miljonu eiro apmērā, kas ir 2,4 reizes vairāk nekā 2021.gadā, liecina bankas publiskotā informācija. Savukārt bankas koncerna auditētā peļņa 2022.gadā bija 4,301 miljons eiro, kas ir 2,8 ...



Komentāri