lv
KrjE5z56htDKoqUdjaPHaECoFmXPZiRf6JO4ePXI
1502822

LTRK Kurzemes Biznesa klubā runās par būvniecības jomas izaicinājumiem

LTRK Kurzemes Biznesa klubā runās par būvniecības jomas izaicinājumiem

Nākamnedēļ Kuldīgā notiks Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes Biznesa kluba pasākums "Būvniecības jomas izaicinājumi 2023", informē organizatori.

Pasākumu atklās LTRK Kurzemes reģiona vadītājs Ralfs Minkevičs, uzņēmējus uzrunās LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš un Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas vietnieks Artis Roberts ("Kuldīgas novadam").

Ar būvniecības procesu stabilitātes uzdevumiem nozares izaugsmei iepazīstinās Latvijas Būvuzņēmēju apvienības vadītājs Gints Miķelsons, savukārt par Covid-19 pandēmijas un kara Ukrainā ietekmi uz būvniecības jomu un sagaidāmajām tendencēm 2023.gadā stāstīs Latvijas Bankas ekonomiste Daina Pelēce, bet par būvniecības nozarē aktuālo informēs Ekonomikas ministrijas Būvniecības politikas departamenta direktore Olga Feldmane.

Pasākuma noslēgumā notiks diskusija, kurā piedalīsies arī SIA "AGB serviss" valdes priekšsēdētājs Aivars Bundzens, Būvniecības industrijas digitalizācijas asociācijas valdes loceklis Jānis Kreics un SIA "Bukoteks" finanšu direktors Edgars Kronbergs.

Pasākums notiks 5.aprīlī plkst.14.10 "Adatu fabrikā". Dalība jāpiesaka līdz 3.aprīļa plkst.12 tīmekļvietnē www.mittoevents.com/ltrk-kbk-kuldiga/register.

LTRK ir uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies gandrīz 6000 biedru - visu reģionu un nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi, asociācijas, pilsētu uzņēmēju klubi, un citas uzņēmēju apvienības. Biedrības galvenais uzdevums ir pārstāvēt uzņēmēju intereses un sniegt dažādus uzņēmējiem nepieciešamus pakalpojumus, lai veicinātu Latvijas uzņēmumu izaugsmi un labvēlīgu biznesa vidi. LTRK galvenās darbības jomas ir uzņēmējdarbības vide, uzņēmumu konkurētspēja un eksports.

Paukotājai Piskunovai 50.vieta pasaules kadetu čempionāta sacensībās ar zobenu

Latvijas paukotāja Jeļena Piskunova svētdien Plovdivā pasaules kadetu čempionāta sacensībās ar zobenu ierindojās 50.vietā.

Apakšgrupā Piskunova uzvarēja trīs no sešiem dueļiem un izslēgšanas turnīrā bija izsēta ar 46.numuru, kas pirmo kārtu deva brīvu, ...

Spezia ar Krolli rezervē cīnās neizšķirti A sērijas mačā

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Raimonds Krollis svētdien Itālijas A sērijas mačā laukumā nedevās, viņa pārstāvētajai "Spezia" komandai cīnoties neizšķirti.

Divu A sērijas lejasgala komandu duelī "Spezia" 28.kārtas mačā mājās spēlēja neizšķirti 1:1 (...

Džudiste Dolgiļeviča Grand Slam posmā uzvar vienā cīņā

Latvijas džudo cīkstone Una Dolgiļeviča svētdien Antaljā "Grand Slam" posmā uzvarēja vienā cīņā.

Dolgiļeviča, kura startēja svara kategorijā līdz 78 kilogramiem, ar "waza-ari" uzvarēja Taivānas džudisti Sjuevanu Šuhuei.

Otrajā kārtā jeb apakšgrupas pusf...



Komentāri