lv
6J7tg8psgCRHlAqGde4EZUQADyfEQ0OJqYG9fy0q
1496057

Gricinskis uguņo - Zemgale/LLU izcīna otro uzvaru OHL finālsērijā

Gricinskis uguņo - Zemgale/LLU izcīna otro uzvaru OHL finālsērijā

Gatim Gricinskim gūstot divus vārtus, Jelgavas "Zemgale"/LLU sestdien savā laukumā pieveica "Mogo"/LSPA "Optibet" Hokeja līgas (OHL) finālsērijas trešajā spēlē un ar 2:1 izvirzījās vadībā arī sērijā.

"Zemgale"/LLU Jelgavas ledus hallē ar 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) apspēlēja "Mogo"/LSPA, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-1.

Gatis Gricinskis 25.minūtē izvirzīja vadībā mājiniekus, bet pēc 91 sekundes Renārs Kamergrauzis panāca 1:1.

Uzvaras vārtus 73 sekundes pirms mača beigām guva Gricinskis, bet trīs sekundes pirms mača beigām pēc Gricinska piespēles ripu tukšos vārtos iemeta Ričards Bernhards.

Uzvarētāju vārtos Ēriks Vītols atvairīja 13 metienus, bet viesiem Henrijs Ančs tika galā ar 27 no 29 metieniem.

Rīgā notikušie pirmie divi mači aizritēja spraigā cīņā, vispirms ar 4:3 papildlaikā uzvarot jelgavniekiem, bet pēc tam ar 3:1 panākumu nodrošinot rīdziniekiem.

Jelgavā pirmdien notiks arī finālsērijas ceturtā spēle, bet pēc tam hokejisti atgriezīsies galvaspilsētā.

Abas vienības izšķirīgo sēriju sasniedza bez zaudējumiem izslēgšanas turnīrā. "Mogo"/LSPA vispirms ar 3-0 pārspēja Viļņas "Hockey Punks" un pēc tam ar 4-0 pieveica Rīgas "Prizmu", kamēr "Zemgale"/LLU bija pārāka par Elektrēnu "Energija" un Rīgas "Dinamo".

Pamatturnīra četrās spēlēs abas finālistes svinēja pa divām uzvarām.

OHL "play-off" turnīrā iekļuva astoņas no deviņām pamatturnīra vienībām.

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, finālsērijā ar 4-0 pieveicot iepriekšējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

«Latvijas Radio 2» svin dzimšanas dienu un izlaiž jaunu interneta radio

Svinot savu 28.dzimšanas dienu, "Latvijas Radio 2" (LR2) izveidojis interneta radio "Vecās plates", kas jau no šodienas klausāms LR2 interneta mājaslapā, bet drīzumā - arī Latvijas Radio mobilajā lietotnē, informēja Latvijas Radio pārstāve Liene Pālēna...

Valainis: Valdība ir bez ambīcijām, un Kariņš pēc būtības dzīvo citā valstī

Valdība ir bez ambīcijām un redzējuma par valsts attīstību, ministri savā darbībā ir "blāvi un nepamanāmi", bet no Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) izteikumiem rodas sajūta, ka premjers dzīvo "citā valstī", sestdien Latvijas Zemnieku savienības...

Sarmīte Cīrule, galvenā mediķe Ukrainas frontē - Latvijas gada cilvēks medicīnā

"Gada balvu medicīnā" kā aizvadītā gada cilvēks medicīnā šogad saņēma medicīnas māsa un savas vienības Ukrainā galvenā mediķe Sarmīte Cīrule, pavēstīja Latvijas Ārstu biedrībā (LĀB).

Šogad kopumā tika pasniegta 21 "Gada balva medicīnā", tostarp AS "Gri...



Komentāri