lv
HbKoZI5TFKkjiS7MRcTHIaRWQiTDhPqYsA7YAlUK
1493030

Sestdienas rītā - apmācies un mitrs laiks, migla, daudzviet līst vai snieg

Sestdienas rītā - apmācies un mitrs laiks, migla, daudzviet līst vai snieg

Sestdienas rītā visā Latvijā ir apmācies laiks, daudzviet līst vai snieg, kā arī ir migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra 0..+4 grādi. Ziemeļkurzemē vietām apledojuši autoceļi.

Pūš lēns līdz mērens austrumu un ziemeļu vējš, Ziemeļkurzemes piekrastē tā ātrums brāzmās sasniedz 13 metrus sekundē.

Rīgā apmācies rīts, dūmaka un neliels lietus, pūš ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš ar ātrumu 3-8 metri sekundē, gaisa temperatūra +2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +1,8 grādiem Kolkā līdz +7,0 grādiem Rucavā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 31.martā bija +33 grādi Spānijas austrumu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz sestdienu -23 grādi Skandināvijā un Krievijas ziemeļrietumos.

Latvija izvērtē dažādas sadarbības iespējas ar Āfrikas valsti Ugandu

Latvija un Uganda izvērtē sadarbības iespējas mežsaimniecībā, profesionālajā izglītībā un digitalizācijā, ziņo Ārlietu ministrija (ĀM).

30. un 31. martā notika Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieka–politiskā direktora Andžeja Viļumsona vizīte K...

Eksperti: Lai elektroierīces būtu veselībai drošas, tās jālieto pareizi
Bažām, ka elektronisko ierīču radītais elektromagnētiskais lauks sasniegtu cilvēka veselībai kaitīgas robežas, liela pamata nav, jo pētnieki un ražotāji regulāri to pārbauda, tomēr ir jāatceras, ka ierīces, lai tās būtu drošas, ir jālieto pareizi un tā...
Šomēnes kino rādīs igauņu multfilmu «Kaka, pavasaris un draugi» (+VIDEO)

Latvijas kinoteātros no 14.aprīļa būs skatāma animācijas filma "Kaka, pavasaris un draugi", informēja filmas veidotāju pārstāve Alise Podniece.

Iedzīvināto stāstu autors ir Latvijā iecienītais un pasaulē atzītais igauņu rakstnieks Andruss Kivirehks. Pil...



Komentāri