lv
djZ1MgCYpthFiMM9qKJVRQBR3ZWMNUs5cEL2FMui
1489219

S04E209: Ingus Augstkalns

S04E209: Ingus Augstkalns
Izklaides industrija Latvijā un arī pasaulē ir ļoti plaša. Tā vien šķiet, ka viss jau ir redzēts, bet izrādās, ka sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) top jaunas un unikālas idejas. Uzņēmums “Beat the Storm” ir izstrādājis horizontāla vēja tuneli, kas ir pielāgojams dažādiem apmeklētājiem. Pasaulē pirmais šāds vēja tunelis ir uzstādīts Dānijā. Vai mēs Latvijā arī varam sagaidīt šāda vēja tuneļa izbūvi? Cik tas maksā un cik liels atbalsts bija no LIAA puses? Par šiem jautājumiem ar DIENA PĒC autoru Oskaru Priedi sarunājās Ingus Augstkalns no “Beat the Storm”.29.03.2023. epizode.
Uzņēmēju, politiķu un jauniešu diskusija: kuras soft skills jeb personīgās prasmes ir pieprasītākās Latvijā?
Vairums (89%) Latvijas uzņēmumu pārstāvji atzīst, ka soft skills jeb personīgās prasmes ir svarīgas visām amata pozīcijām, liecina "Tele2" un "Norstat" veiktā uzņēmumu aptauja. Savukārt gandrīz puse aptaujāto skolēnu ir pārliecināti, ka, meklējot savu ...
Latvijas hokeja izlase pirmdien Rīgā sāks gatavoties pasaules čempionātam
Latvijas vīriešu hokeja izlase pirmdien "Daugavas" ledus hallē uzsāks gatavošanos pasaules čempionātam hokejā, kas no 12. līdz 26. maijam norisināsies Rīgā un Tamperē, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).
Nav skaidrības par Balcera pievienošanos Latvijas izlasei pasaules čempionātā

Šobrīd nav skaidrības par to, vai Latvijas vīriešu hokeja izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā varēs pievienoties Rūdolfs Balcers, sarunā ar laikrakstu "Diena" atklāja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Neskatoties uz to, ka vairāki Eir...



Komentāri