lv
5mJOo4I2KEjDElblSUPjnULFYr5g6ZSnGMKmPG5W
1489218

Uzņēmēju, politiķu un jauniešu diskusija: kuras soft skills jeb personīgās prasmes ir pieprasītākās Latvijā?

Uzņēmēju, politiķu un jauniešu diskusija: kuras soft skills jeb personīgās prasmes ir pieprasītākās Latvijā?
Vairums (89%) Latvijas uzņēmumu pārstāvji atzīst, ka soft skills jeb personīgās prasmes ir svarīgas visām amata pozīcijām, liecina "Tele2" un "Norstat" veiktā uzņēmumu aptauja. Savukārt gandrīz puse aptaujāto skolēnu ir pārliecināti, ka, meklējot savu pirmo darba vietu, viņiem vairāk noderēs labi attīstītas personīgās prasmes nekā skolā iegūtās zināšanas. Šo ceturtdien, 6. aprīlī, atklājot "Zelta Zivtiņas Čempionāta" 17. sezonu, valsts pirmās amatpersonas, uzņēmēji, izglītības nozares pārstāvji, ap 100 skolēni un jaunie līderi diskutēs par personīgo prasmju lomu darba tirgū un karjeras attīstībā.
Latvijas hokeja izlase pirmdien Rīgā sāks gatavoties pasaules čempionātam
Latvijas vīriešu hokeja izlase pirmdien "Daugavas" ledus hallē uzsāks gatavošanos pasaules čempionātam hokejā, kas no 12. līdz 26. maijam norisināsies Rīgā un Tamperē, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).
Nav skaidrības par Balcera pievienošanos Latvijas izlasei pasaules čempionātā

Šobrīd nav skaidrības par to, vai Latvijas vīriešu hokeja izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā varēs pievienoties Rūdolfs Balcers, sarunā ar laikrakstu "Diena" atklāja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Neskatoties uz to, ka vairāki Eir...

Kāpēc Artim Ābolam gribas raudāt? OHL aizritējis otrais finālmačs

Divus mazākumā ielaistos vārtus un slikto komandas spēli ceturtdienas "Optibet" Hokeja līgas (OHL) finālsērijas otrajā mačā par zaudējuma iemesliem minēja Jelgavas "Zemgale"/LLU galvenais treneris Artis Ābols, ziņo OHL.

Jau ziņots, ka Rīgas "Mogo"/LSPA ...



Komentāri